L’oreal Color Riche Confetti Top Coat – Review + Swatches

Ik ben een nagellakfreak maar zoals jullie inmiddels van mij weten ben ik meer van de creamy lakjes dan andere finishes. In mijn nagellakstash kom je dan ook niet gigantisch veel glitter en soortgelijken tegen. Maar dat wil uiteraard niet zeggen dat ik er niet van houd, sterker nog, ik vind ze prachtig maar het verwijderen ervan op je nagels vind ik terrible.

Ondanks dat ik een hekel heb aan het verwijderen van glittersnagellakken, en ze hierdoor mooi netjes in de winkel laat, kom ik zo nu en dan een lakje tegen dat ik simpelweg niet kan weerstaan. Dit was afgelopen week dus ook het geval toen ik deze prachtige topcoat van L’oreal tegenkwam. Dit is de L’oreal Color Riche Confetti Top Coat en ik moet bekennen, ik ben er erg blij mee. Confetti Top Coat swatches Confetti Top Coat swatches 1L’oreal Color Riche Confetti Top Coat is een doorzichtige lakje met mooie zwart/wit-confettiglitters in twee zeshoekige formaten. Naast de confettiglitters bevat deze top coat ook nog eens een boel fijne shimmers wat het lakje nog mooier maakt.

Van zichzelf is deze lak al heel mooi maar om je een goed beeld van haar mogelijkheden te geven heb ik twee combinaties gemaakt.L’oreal Color Riche Confetti Top Coat L’oreal Color Riche Confetti Top Coat 1W7 – Spearmint
L’oreal Color Riche Confetti Top Coat 2 L’oreal Color Riche Confetti Top Coat 3Kleancolor – Pink Forever. Op bovenstaande foto zie je de fijne shimmers van de L’oreal Color Riche Confetti Top Coat goed. Je zou zo kunnen denken dat de shimmers van het roze lakje is, maar dat is dus niet zo.

Het verwijderen van de combinatie is gelukkig niet zo lastig als het verwijderen van L’oreal Color Riche Confetti Top Coat zelf.

L’oreal Color Riche Confetti Top Coat €5,99
Sinful Colors – Pink Forever €4,00
W7 – Spearmint €2,99

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

24 reacties

 1. zegt:

  ik vind het wel een erg leuk vrolijk lakje 😀

 2. Ik heb dit lakje ook. Alleen nog niet gebruikt. Nu ik hem zo zie ga ik hem toch maar te voorschijn halen.

  1. Zeker doen, je kunt zoveel ‘gewone’ lakjes er mee opleuken.

 3. zegt:

  Wat een gaaf effect, vooral in combinatie met het roze lakje is die erg mooi!

  1. Die combinatie vind ik persoonlijk ook het mooist 🙂

 4. Die met die roze basecoat vind ik heel leuk!

 5. zegt:

  Wat leuk om te zien! Mooi!

 6. Heel mooi met dat mintgroen. Idd dat soort lakjes zijn lastig te verwijderen 😉

  Liefs,

  Maria

 7. zegt:

  In combinatie met dat roze vind ik hem heel erg tof! 😀 Maakt elk lakje net wat leuker

  1. Dat vind ik dus ook, het kan over ieder creamy lak 🙂

 8. zegt:

  Die laatste combinatie is leuk!

 9. Ziet er heel gaaf uit, geeft net wat extra. 🙂 Liefs

 10. Wat een leuke combinaties heb je gemaakt! Op roze vind ik hem erg mooi! Ik heb het Confetti lakje zelf ook 🙂

  1. Deze top coat is echt een favoriet geworden. Heb nog een ander combinatie gemaakt, hier komt een aparte artikel over 🙂

 11. zegt:

  ik vind ‘m echt heel erg leuk!

 12. Super leuk topcoatje met glitters! Om eerlijk te zijn
  vind ik de transparent versie het mooist op je nagels c: Xx

 13. Dit vind ik zo’n geweldige glitter topcoat 🙂 Ooit ga ik ‘m zelf ook eens aanschaffen, maar voorlopig mag ik geen nagellak meer kopen 🙁

 14. zegt:

  Ik ben echt gek op glitter nagellak en deze is ook zo mooi! Vooral bij de roze nagellak vind ik hem erg leuk staan.

 15. Die is echt zooo leuk! Ik wilde hem ook kopen, maar ik kan binnenkort geen nagellakjes meer dragen, dus ook niet meer kopen 🙁

 16. zegt:

  Met een kleurtje eronder vind ik ‘m echt super leuk

 17. zegt:

  Wat een leuk effect geeft het, heel mooi!

 18. zegt:

  Wat leuk zeg, krijg hier gelijk zo een zomers ijsjes idee bij in mijn hoofd, hihi. Liefs, Savannah

 19. zegt:

  Ik heb deze ook, echt zo leuk. Leuke combinaties heb je ermee gemaakt!

 20. Ik vind hem echt super mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *