Headlines, Nagels beautytopia.nl, beautyvoordeelshop.nl, L’oreal Color Riche Confetti Top Coat, nagellak, review, Sinful Colors Pink Forever, Swatches, W7 Spearmint

L’oreal Color Riche Confetti Top Coat – Review + Swatches

Ik ben een nagellakfreak maar zoals jullie inmiddels van mij weten ben ik meer van de creamy lakjes dan andere finishes. In mijn nagellakstash kom je dan ook niet gigantisch veel glitter en soortgelijken tegen. Maar dat wil uiteraard niet zeggen dat ik er niet van houd, sterker nog, ik vind ze prachtig maar het verwijderen ervan op je nagels vind ik terrible.

Ondanks dat ik een hekel heb aan het verwijderen van glittersnagellakken, en ze hierdoor mooi netjes in de winkel laat, kom ik zo nu en dan een lakje tegen dat ik simpelweg niet kan weerstaan. Dit was afgelopen week dus ook het geval toen ik deze prachtige topcoat van L’oreal tegenkwam. Dit is de L’oreal Color Riche Confetti Top Coat en ik moet bekennen, ik ben er erg blij mee. Confetti Top Coat swatches Confetti Top Coat swatches 1L’oreal Color Riche Confetti Top Coat is een doorzichtige lakje met mooie zwart/wit-confettiglitters in twee zeshoekige formaten. Naast de confettiglitters bevat deze top coat ook nog eens een boel fijne shimmers wat het lakje nog mooier maakt.

Van zichzelf is deze lak al heel mooi maar om je een goed beeld van haar mogelijkheden te geven heb ik twee combinaties gemaakt.L’oreal Color Riche Confetti Top Coat L’oreal Color Riche Confetti Top Coat  1W7 – Spearmint
L’oreal Color Riche Confetti Top Coat 2 L’oreal Color Riche Confetti Top Coat 3Kleancolor – Pink Forever. Op bovenstaande foto zie je de fijne shimmers van de L’oreal Color Riche Confetti Top Coat goed. Je zou zo kunnen denken dat de shimmers van het roze lakje is, maar dat is dus niet zo.

Het verwijderen van de combinatie is gelukkig niet zo lastig als het verwijderen van L’oreal Color Riche Confetti Top Coat zelf.

L’oreal Color Riche Confetti Top Coat €5,99
Sinful Colors – Pink Forever €4,00
W7 – Spearmint €2,99

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.