Lookx Lipgloss nr.04

Een tijdje terug zat er in een van de beautyboxen een mini Lookx lipgloss in de vorm van een sleutelhanger. Superleuk vind ik deze sleutelhanger maar helaas is de kleur niet bepaald mijn smaak dus gebruik ik het niet. Het betreft de lipgloss lampone purple, een dieppaarse tint met naar mijn mening een te hoog gehalte aan glitters. Ik ben niet dol op lippenstiften of lipgloss met (grove) glittertjes want wanneer je met je lippen over elkaar gaat voel je de aanwezigheid van de glittertjes en dat vind ik zeer irritant. En bij mij blijven ze niet uitsluitend op mijn lippen maar ook daar omheen. Een lekkere glitterboel rond mijn mond dus.

Via deze weg maakte ik dus kennis met een product van Lookx. Zoals jullie allemaal wellicht weten is Lookx een chic merk waar je best wel veel centen voor neer moet tellen. Toen ik onlangs in de apotheek de fullsize lipgloss van 10 ml tegenkwam en ze per stuk maar slechts € 3,99 kosten kon ik het niet laten om er eentje uit te kiezen. Via de eigen webshop van Lookx kosten deze namelijk maar liefst € 18,25. Een groot voordeel dus!

Ik stel je graag voor aan Lookx lipgloss nummer 04. Deze lipgloss wordt op de Lookx webshop als violetkleurig beschreven maar zelf vind ik het meer bruin/paarsachtig. Deze 04 lipgloss voelt lekker zacht aan, plakt gelukkig niet en dankzij glans- en glitterparels schitteren de lippen. Het verzorgt de lippen en blijft best redelijk lang zitten, longlasting is het natuurlijk niet. Het kleurtje vind ik prachtig en ik draag deze dan ook best wel vaak. Wat ik minder aan deze 04 vind is de geur. Ik ben meer van de zoete geurtjes. Ondanks de minder lekkere geur ben ik erg blij met deze aankoop; ik vind het eerder juist spijtig dat ik niet een reserve ingekocht had.

Ben jij bekend met de producten van Lookx?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *