Lipstick Review | Essence Barely There 06

Ik ben dol op de Long Lasting lipsticks van Essence: de kleurkeuze is uitgebreid, ze zijn goed gepigmenteerd, romig, zacht en lekker goedkoop. Echt ‘long lasting’ zijn ze helaas niet (allemaal), maar omdat ze zo’n vriendelijk prijsje hebben vind ik dat zelf geen probleem. Bovendien heb ik toch al meer dan genoeg lipsticks, dus ik kan niet vaak genoeg bijwerken. Essence Barely There 06 is qua kleur lastig te omschrijven. Deze neigt naar jaren 90 bruin (wat weer helemaal terug is), maar heeft in de verte toch een vleugje roze. Essence Barely There 2Essence Barely There 3Zelf heb ik een ivoorkleurige, vrij warme huid die zonder make-up toch ook aardig licht is en mijn lippen zijn eveneens niet zo heel gepigmenteerd. Dus op mijn huid zal deze kleur bruiner/warmer overkomen dan op een huid die wat koeler is. Op deze swatch kun je dat wel zien. Het is geen kleur die ik snel zou kopen als ik ‘m alleen in de huls bekijk, maar als ik het zo op mijn huid zie vind ik de kleur toch mooi: aanwezig maar niet té, tegelijkertijd natuurlijk maar ook weer niet zo dat de kleur wegvalt. Essence Barely There 5Eigenlijk is dit wel zo’n kleur die je erbij zou kunnen pakken als je niet te veel wil nadenken over welke kleur je moet kiezen. Een gemiddeld opvallende, dagelijkse en bescheiden kleur die zowel warm als koel is, afhankelijk van je eigen huidskleur en of je koele of warme make-uptinten erbij draagt. Apart! Deze kleur heeft een licht glanzende finish maar bevat geen shimmers. Essence Barely There 6Ik vind ‘m mooi! Hier zie je beter dat Essence Barely There wel iets rozigs over zich heeft. Hoewel ik vroeger vaak genoeg bruine tinten droeg en dat bruine tinten weer terug zijn, vind ik dat tegenwoordig toch snel wat saai en soms zelfs  een beetje ‘viezig’ overkomen, tenzij ze een vleugje roze bevatten en dus wat frisser ogen. Zoals hier!

De Essence Long Lasting Lipsticks kosten slechts € 2,39 per stuk en zijn te koop bij Kruidvat.

Aanbevolen artikelen

11 Reacties

  1. Wat een mooi kleurtje voor iedere dag! 😀

  2. Ik vind het een hele mooie draagbare kleur! En de lipsticks van Essence vind ik ook super fijn 🙂

  3. Wat een prachtige kleur. Mooi voor de regenachtige dagen maar ook voor dagen wanneer de zon zich wat meer gaat laten zien!

  4. Wat een mooi kleurtje! Op je lippen is hij inderdaad wat meer roze!

  5. wat een enorm mooie lipstick! ik heb mijzelf voorgenomen geen essence lipsticks meer te halen maar als ik deze kleur zie dan kriebelt het mij toch wel!

  6. Mooie kleur en heb hem zelf ook en draag hem echt bijna elke dag,

  7. Deze kleur van Essence ken ik volgens mij nog helemaal niet, maar vind hem wel erg mooi x

  8. Ik vind het een prachtige kleur! x

  9. Wat een lief en draagbaar kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *