My life in 20 questions TAG!

Hoi allemaal! Vandaag heb ik weer een tag voor jullie. De vorige tag die ik heb ingevuld was eigenlijk een beetje een kennismaak artikel, en hier wil ik nog iets extra’s op doorgaan! Er zijn waarschijnlijk nog heel veel andere vragen die jullie voor mij hebben, en ook daar geef ik graag antwoord op! Lees snel verder voor de My life in 20 questions-tag!

1. Wat is je lievelingskleur?
Aaah, ik vind dit altijd zo’n ontzettend moeilijke vraag. Ik heb niet echt een lievelingskleur, ik vind veel kleuren mooi. Ik denk dat ik toch stiekem een voorkeur heb naar een perzik kleur, ondanks dat mijn heilige haren rood zijn, en ik dat ook heel mooi vind.

2. Wat is je favoriete getal?
9. Ik heb altijd iets met het getal 9 gehad. Heb ik ook even weer het geluk dat het nieuwe concert van The Script, waar ik super mega erg fan van ben en ook kaartjes van heb, op 9 september is!

3. Wat is je droomcarriére?
Het allerliefste wil ik gewoon groter doorbreken in de beauty industrie, als kapper en visagiste. Ik wil graag een voorbeeld zijn voor meisjes met het zelfde doel voor ogen. Ik ben maar een meisje uit een boerendorpje uit brabant, en het zou wel heel vet zijn als ik net zoals bijvoorbeeld Mari Van de Ven ( jaja, we hebben dezelfde achternaam en komen uit brabant, destiny haha ) gewoon bekend wordt. Wat ik dan voor ogen heb is achter de schermen, bij catwalks e.d. werken!

4. Waar zou je op jezelf willen wonen?
Dichtbij mijn familie, gewoon in het gezellige platte brabant. Ik ben gek op onze provincie en ons accent, en zou hier niet snel weg gaan!

5. Wat is je favoriete manier om te reizen?
Met de auto! J Ik ben sinds kort bezig met auto rijlessen, en autorijden is nu echt nog súper tof om te doen en kijk nu al weer uit naar de volgende rijles.

6. Wat zijn je favoriete kledingwinkels?
H&M, Forever 21, en de Primark!

tag My life 27.  Naar welk concert zou je graag gaan?
Jammer dat dit niet vraag 9 is! haha, maar naar The Script. Ik heb ze vorig jaar gezien in het Ziggo Dome met zo’n 19.999 andere mensen. En om ze nu samen met mijn papa als verjaardags cadeautje te kunnen zien in het kleine Paradiso te Amsterdam is wel super tof. Ik zou zó graag willen dat het al 9 september was!

8. Wat is je favoriete thee smaak?
Ehm, Strawberry Cupcake van de Lidl!

MAC producten 39. Verzamel je iets?
Make-up natuurlijk. Ik houd er van om mijn make-up stash uit te breiden.

10. Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ga naar mijn vriend, vriendinnen, winkelen, bloggen, in het zwembad liggen, of andere leuke dingen doen!

11. Je slaapt niet zonder..?
Mijn dekbed. Al is het 40 graden en zweet ik me kapot, mijn dekbed moet in mijn dekbedovertrek zitten, anders wordt ik gek!

12. Als je een miljoen zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je ermee doen?
Grappig, ik had het hier laatst met een collega over. Maar ik zou eerst een huis kopen, en alvast een auto. Ik zou een rekening open om voldoende geld daar op te hebben staan voor studie’s voor mijn eventuele kinderen. Ik zou iedereen in de familie wat geld geven, en geld doneren aan goede doelen. Verder op de spaarrekening zetten denk ik!

13. Wat is je favoriete make-up merk?
Dit kun je mij niet vragen! Ik ben gek op make-up en het uitproberen van nieuwe producten. Ik heb zoooveel favoriete merken!

14. Wat is je favoriete seizoen?
De zomer! Ik heb altijd last van een winterdipje helaas L Ik vind het heerlijk om wakker te worden met de zon op m’n gezicht, vogeltjes die fluiten, maar ook de onweer die daar bij hoort! Heerlijk.

15. Slaap je met de deur open of dicht?
Ik heb geslapen met de deur open toen ik jong was, maar nu moet ‘ie toch echt dicht zijn!

tag My life 316. Wat eet je het liefste?
Pasta gerechten. Macaroni, lasagne maakt niet uit. Ik vind in de zomer koude pasta, met kip cremé freche, tomaat e.d. heel erg lekker! Maar, sushi gaat er ook wel goed in hoor!

17. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik heb make-up altijd al heel erg leuk gevonden, en toen ik eenmaal een redelijke stash had en enige ervaring vond ik het leuk om hier iets mee te doen. Ik was 13 jaar oud toen ik begon met bloggen. Ik ben gestopt toen ik naar de kappersacademie ging omdat het gewoon teveel was. En nu in de laatste periode van school ben ik begonnen met bloggen voor www.beautytopia.nl

18. Heb je een abonnement op een tijdschrift?
Ja, Up magazine. Dit is een magazine met rock gerelateerde bandjes. Bandjes die eigenlijk nog in hun groei fase zijn en op het punt staan door te breken, maar ook nederlandse bands zoals Destine en Only Seven Left zijn er regelmatig in te spotten!

19. Wat deed je gisteravond om 12 uur?
Slapen! Ik moest vanmorgen weer optijd mijn bedje uit om centjes te gaan verdienen!

20. Wat is je favoriete parfum?
Ik heb geen high-end geurtjes, maar ik vind die van Christina Aquilera allemaal lekker ruiken!

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

6 reacties

 1. zegt:

  Leuke tag! Leuk ook om je zo iets beter te leren kennen! Ik ben ook echt gek op de zomer!

 2. zegt:

  Heel leuk ingevuld Shannen, zo leren we je nog een stukje beter 🙂

 3. zegt:

  Leuke tag! Ik vind pasta’s ook zo lekker :D!

 4. zegt:

  Leuke tag! Wat lijken we enorm veel op elkaar. Ik herkende me in erg veel van je antwoorden! Ik moet en zal ook altijd met een dekbed slapen, ik kan gewoon niet zonder. Hoe hatelijk het ook kan zijn.

 5. zegt:

  Dit vind ik zo’n leuke tag! <3 Ik verzamel ook make-up haha! Kan niet genoeg hebben! En de zomer is inderdaad geweldig! De zon is liefde haha!

 6. Leuke tag! Erg leuk om te lezen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *