Liebster award!

Totaal onverwachts kreeg ik afgelopen week van Isabella een berichtje dat ik voor de Liebster Award genomineerd ben. De watte? Liebster Award? Maar wat is dat dan? Ik ging op onderzoek uit en snel genoeg kwam ik tot de ontdekking dat de Liebster Award een award is dat al een tijdje door bloggers-land gaat. Het is een leuk initiatief om nieuwe blogs te ontdekken en de persoon achter een blog beter te leren kennen. Maar daarnaast is het een leuk manier om opkomende blogs aan meer bezoekers te helpen. Een leuk initiatief dus! Dat vind ik leuk en ben dan ook vereerd dat Isabella mij genomineerd heeft, bedankt hiervoor!

Met het aanvaren van deze nominatie moet ik enkele verplichtingen vervullen, hier komt het:

 • De blogger die jou genomineerd heeft even met een linkje in je blogpost benoemen, check!
 • 11 random facts over jezelf vertellen
 • 11 vragen beantwoorden die de genomineerde voor je bedacht heeft
 • 11 bloggers nomineren en 11 nieuwe vragen voor hen opstellen

Nu ik weet wat er van me verwacht wordt, let’s do this!

vragen11 random facts over mezelf

 • Ik ben van sterrenbeeld Watervrouw, oeps.. ik bedoel waterman
 • Mijn eerste kindje kreeg ik op mijn 17de  (was ik echt zo jong??…)
 • Ik ben de trotse eigenaar van Beautyvoordeelshop.nl
 • Ik ben inmiddels al bijna 14 jaar gelukkig met mijn partner
 • Ik heb inmiddels 16 jaar een neusbel en ik ga zonder mijn neusbel de deur dus niet uit
 • Ik heb een hele goede reuk
 • In mijn tienerjaren heb ik zelf oorgatjes in mijn oren geprikt, en dat met een naald
 • Ik ben als kind gedoopt
 • Ik heb passie voor kinderfotografie, met name babyfotografie
 • Mijn make-up collectie bestaat uit, mascara’s, oogpotloden en lipsticks
 • Ik sta liever achter de schermen als ervoor, een foto van mij op het internet zul je niet snel tegenkomen

 

antwoordenIsabella heeft 11 vragen voor me bedacht welk ik moet beantwoorden. Hier komen mijn antwoorden..

 • Sinds wanneer ben je begonnen met bloggen? > Eind april /begin mei 2012 ging beautytopia online, maar pas enkele maanden later begon ik echt met het posten van blogs.
 • Wat is de reden dat je begonnen bent met bloggen?  > Ik schrijf al jaren op www.mommyonline.nl en het afgelopen paar jaren is mijn liefde voor cosmetica zo gegroeid dat ik besloten had om een aparte blog te starten om hierover te kunnen schrijven. En ik moet zeggen, het bevalt mij goed.
 • Wat is het mooiste make-up product dat je in bezit hebt en waarom?  > Dat is een moeilijke. Zoals ik hierboven al vermeld hebt bestaat mijn make-up producten uit mascara’s lipproducten en oogpotloden. Als ik dus kijk naar wat ik het meest gebruik dan is het toch wel mijn Lookx lipgloss. Een mooi paarse kleurtje welk erg mooi bij mijn donkere huidskleur staat.
 • Waar mag jij midden in de nacht gewekt voor worden?  > Alhoewel ik geregeld midden in de nacht door mijn kinderen gewekt word heb ik toch wel liever dat ik voor een goed gesprek wakker gemaakt word. Voor een goed gesprek, het moet me wel interesseren, kun je mij altijd voor wakker maken.
 • Hoe zie jij je toekomst voor je?  > Succesvol en van het leven genieten samen met mijn gezin.
 • Wie is jou grootste voorbeeld?  > Om heel eerlijk te zijn heb ik dat niet. Ik weet wat ik wil en ga er gewoon voor. Ik haal inspiraties uit gebeurtenissen, eigenlijk uit alles. Ik leer van mijn fouten en dat van anderen en probeer zo voordeel uit te halen.
 • Wat is jou favoriete winkel/webshop en waarom? > Mijn favoriete webshop is van zelfsprekend dat van mezelf, hahahah, niet anders verwacht toch? Ik kan me in veel winkels vermaken maar de grotere parfumeries springen er toch wel uit. Ik ben dol op parfums en waar kun je deze het beste scoren?
 • Wat is jou favoriete kledingstuk en waarom? > Mijn favoriete kledingstuk is absoluut de spijkerbroek. Ik ben een spijkerbroek persoon en kan er gewoon niet zonder.
 • Wat voor werk/opleiding doe je nu? > Ik richt mij nu volledig op mijn webshop Beautyvoordeelshop.nl en het bloggen.
 • Wat zou jij kopen als ik jou met €500,- de stad in stuur en je moet het uitgeven. > Als ik geld moet uitgeven dan moet ik zeker langs de parfumerie, ‘big spender’ spelen en veel te dure parfums scoren.
 • Wat is jou beste beauty tip? Mijn beste beautytip… daar moet ik even over na denken. Bij nader inzien.. dat heb ik helaas niet.

nomineerLaat het nou net zo zijn dat ik de afgelopen week veel nieuwe blogs ontdekt hebt welk ik zou willen nomineren. Ik nomineer hierbij de volgende dames:

En tenslotte de vragen voor de dames welk ik genomineerd heb

 1. Wat doe je in je dagelijks leven?
 2. Doe je aan sport zo ja welk?
 3. Spreek je, naast Nederlands en Engels  een ander taal?
 4. Hoe oud was je toen je begon met het gebruik van make-up? En welke gebruikte je
 5. Wat vind je als blogger leuk en minder leuk?
 6. Hoe ben je aan jouw blog naam gekomen?
 7. Wat maakt jou ‘jou’? Wat onderscheidt jou en maakt jou uniek?
 8. Als je een make-upproduct was, wat zou je dan zijn?
 9. Wat is jouw favoriete parfum?
 10. Welk beautyproduct geeft je het meeste zelfvertrouwen?
 11. Wat zou je graag met je blog willen bereiken?

Ik vond het leuk om hieraan mee te doen, Isabella bedankt voor het nomineren. En ik hoop dat de dames dat door mij genomineerd zijn het ook leuk vinden om deel aan te nemen.

Aanbevolen artikelen

17 Reacties

 1. Ahh, wat heb je hem leuk ingevuld zeg 🙂 Erg leuk om te lezen!

 2. Wat super leuk! Lief dat ik genomineerd ben! ;D Kijken of het mij lukt om hem zondag in te vullen! 🙂 Liefs

 3. Wat tof om te lezen! Haha watervrouw, geniaal.

 4. JE HEBT MIJ GENOMINEERD, wat superleuk! Ik begrijp het alleen niet helemaal goed.. is het een soort “kettingbrief” idee en moet ik nu ook zo’n post als deze aanmaken, maar dan met die vragen van jou en dan ook weer 11 bloggers nomineren?

  1. Dat klopt helemaal. Het idee is dus dat jij als genomineerde een post schrijft waarin je de 4 punten nakom.

   1. Wat een leuk idee! Zo heb je meteen de kans je favo bloggers met de lezers te delen. Ik ga er zeker een post over schrijven (niet meteen, want heb nog een aantal concept-logjes die nog gepost moeten worden, maar je merkt het vanzelf ;)). Nogmaals thanks!

 5. Yaay, gefeliciteerd! 🙂 Yes, blijf je focussen op je webshop, want die is en blijft geweldig. Goede service, geweldige kwaliteit. Morgen mag ik mijn nagels weer opnieuw lakken met Essie, hihi! Dan komt de review volgende week. Dat was de korte update van deze kant. :’) Neuspiercing? Wat ontzettend gaaf! Ik houd van piercings, zeer verslavend, net zoals tattoo’s.

  1. Bedankt Cynthia voor het compliment, ik blijf zeker aan de shop werken!:-)
   Hahahahha, ik heb het gelukkig bij enkel de neuspiercing weten te houden. Tattoo’s heb ik niet, ik zit namelijk nog steeds in mijn twijfelzone of ik het wel aandurf of niet.

 6. Wat ontzettend leuk! En dank je wel 🙂 Poeh, zelf je gaatjes in je oren geprikt! Knap haha. Grappig hoe je dingen over elkaar te weten komt op deze manier.

 7. Leuk om te lezen. 🙂 Bedankt voor je nominatie, ik moet even kijken hoe ik dit doe, want ik ben laatst ook al genomineerd haha.

  1. Leuk dat je twee keer genomineerd bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *