Lancering: Jean Paul Gaultier: Le Beau & La Belle

Ondanks dat ik in mijn parfumstash geen geurtje van dit merk heb zitten ben ik een bewonderaar van de flacons. De flacons van Jean Paul Gaultier, in de vorm van de mannelijke en vrouwelijke bovenlichaam, zijn ware pronkstukken. Wat zijn ze prachtig! Een bezitter van zijn geuren ben ik dus niet maar, als ik zo naar de flacon van de nieuwste geur en de ingrediënten kijk, denk ik dat daar snel verandering in zal komen. Ik stel je graag voor aan de twee nieuwste geuren van Jean Paul Gaultier: Le Beau & La Belle. Maar bovenal laat ik lekker veel prachtige campagne foto’s zien. Check deze beauties!

Heel binnenkort kunnen we twee geuren van Jean Paul Gaultier verwachten. Een geur voor de vrouw en een geur voor de man. Beide in een prachtig flacon met sierlijke gouden afwerking. Ik ben echt helemaal weg van de flacons! De flacon van La Belle (vrouwelijke vorm) heeft een bloemachtige versiersel om de nek oftewel een ketting in de vorm van rozen. En Le Beaude (mannelijke flacon) is voorzien van een wijnblad dat de geslachtsdeel bedekt. Ook hebben beide flacons een toepasselijke kleurtje meegekregen: de vrouwelijke flacon is roze en dat van de man blauw.  “These two were made to lead us into temptation!”, aldus Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier La Belle

Jean Paul Gaultier La Belle is een oriëntaalse vanille geur voor dames.  Opvallend aan beide geuren is dat ze ieder maar slechts drie geurnoten bevatten. De geurnoten van La Belle zijn:

Topnoot: peer;
Hartnoot: vetiver;
Basisnoot: vanille.

Jean Paul Gaultier Le Beaude

Jean Paul Gaultier Le Beau is een houtachtig aromatische geur voor heren. Ook deze bevat maar slechts drie geurnoten:

Topnoot: bergamot;
Hartnoot: kokosnoot;
Basisnoot: tonkaboon.

Zowel La Belle als Le Beaude is gecreëerd door Sonia Constant en Quentin Bisch. Beide geuren werden officieel gepresenteerd op 1 juli 2019. Ik kan haast niet wachten om La Belle in de winkel te kunnen ruiken.

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *