Lancering: Guerlain Mon Guerlain Eau de Parfum Intense

De originele Mon Guerlain geur van het huis Guerlain verscheen in 2017, een jaartje later, in 2018, maakten wij kennis met Mon Guerlain Florale en Mon Guerlain Eau de Toilette. Maar daar houdt het niet mee op. Begin 2019 introduceerde het merk Mon Guerlain Bloom of Rose en nu augustus 2019, is het de beurt aan Mon Guerlain Eau de Parfum Intense dat gelanceerd gaat worden. Wie op Mommyonline.nl meeleest weet dat Guerlain mon guerlain eau de parfum florale een groot zomerse favoriet van mij is en dat zorgt er voor dat ik enorm nieuwsgierig naar de nieuwste creatie ben. De eerste beelden zijn reeds al vrijgegeven, kijk je mee?

Topnoten: Lavendel, Mandarijn en Bergamot;
Hartnoten: Iris, Roos, Arabische Jasmijn (Sambac), Tahitiaanse vanille en Madagascar Vanille;
Basisnoten: Patchouli, Benzoine, Zoethout, Cumarine, Australisch Sandelhout en White Musk


Zoals bij alle vorige Mon Guerlain geuren is Angelina Jolie in de reclamespotje te zien. Leuk om te weten is dat deze nieuwe campaign beelden in het huis van Angelina is opgenomen, deze bevindt zich in Cambodja. 

Ben jij al bekend met de geuren van Mon Guerlain?

 

Volg jij BeautyTopia al op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *