Lancering: Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Plissée

Alweer een nieuwe La Petite Robe Noire geur! Mij zul je niet horen klagen want ik ben groot fan van de La Petite Robe Noire geuren van Guerlain. Inmiddels telt mij stash vijf van deze geuren waarvan de laatste toevoeging Ma Robe Velours is. Ondanks dat dit laatste geur begin van dit jaar gelanceerd werd, is er nu slechts maanden later, een nieuwe editie bijgekomen. Ik vertel je graag meer over Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Plissée.

Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Plissée

La Petite Robe Noire Ma Robe Plissée is de nieuwste toevoeging aan de La Petite Robe Noire collectie en verschijnt deze maand (juni). De geur wordt aangekondigd als een “must-have” van de Parisian chic; gedragen als een casual, gewichtloos en elegante, ‘athleisure’-stijl, geplooide jurk, ideaal voor een weekend cruisen in de Franse Rivièra. De samenstelling wordt omschreven als fris en vrolijk, bloemig-groen met noten van onder andere citrus, amandelen, roos en abrikoos.

Flacon

Naast dat de samenstelling van de geur (vanzelfsprekend) aangepast is, heeft de legendarische “omgekeerde hart” -fles op haar beurt een gedurfde, moderne nieuwe draai gekregen. Zoals de naam van dit geurtje al doet vermoeden is het (bekende) kleine zwarte jurk door een geplooide jurkje vervangen. Verder is het uiterlijk van de flacon lichtroze getint.

Geurnoten

Topnoten: Mandarijn, Zure Kers en Abricoos;
Hartnoten: Amandel, Roos en Zwarte thee;
Basisnoten: White Musk en Patchouli.

“In its way, a perfume is an invisible dress, playing on us dressing ourselves to reveal our personalities.” – Thierry Wasser, Guerlain perfumer.

 

Ben jij ook liefhebber van de La Petite Robe Noire geuren?

 

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *