Lancaster Sun Preparing Hydrating Serum

Soms duurt het lang voordat je huid een tintje krijgt tijdens de zomer. Tegen de tijd dat je iets begint te zien is de zon alweer verdwenen. Deze Lancaster Tan Preparer voor het gezicht versnelt dat bruiningsproces. Gedurende twee weken voordat je de zon ingaat, dien je dit serum dagelijks in te masseren. Op deze manier bereidt het serum de huid voor zodat je gezicht tijdens het zonnen nog beter bruin wordt. Het resultaat zou een stralende bruine teint moeten zijn die langer aanhoudt.tan preparer lancastertan preparer 1Het is een gel-achtig en luchtig goedje dat glad en zeer prettig aanvoelt. Het is verrijkt met een mix van zoete sinaasappel en urucumzaden, wat rijk is aan bètacaroteen en niet alleen de melanine-aanmaak stimuleert, maar ook de verspreiding van de melanine in de huid verbetert, zonder hulp van de zon.tan preparer ingredientsHelaas zit er ook alcohol in. Alcohol droogt de huid uit, dus dat vind ik wel een minpunt. Maar door de alcohol trekt het serum wel weer snel in, wat prettig is omdat je daarna net als een gewoon serum je dagcrème aanbrengt. Mijn huid zou anders te vet aanvoelen. tan preparer 2Wat heel fijn is, is dat het serum in een pompje zit; het komt er gemakkelijk uit en zo komen er nagenoeg geen bacteriën in. Nadeel is dat je niet kunt zien hoeveel er nog in zit, doordat de flacon niet doorzichtig is.lancaster sun preparingIk heb hem nu een week gesmeerd, wat eigenlijk te kort is om echt goed te kunnen oordelen over het resultaat. Toch: ik weet niet of het tussen de oren zit, maar het lijkt er inderdaad wel al op dat mijn huid, ondanks dat ik trouw smeer met zonnefactor 30, toch een diepere, warmere, egale teint heeft gekregen. Ik ben benieuwd hoe dat eruit zou zien na nog een week smeren, maar helaas gaat de zon komende week minder vaak schijnen.

Al met al ben ik absoluut niet ontevreden over de Lancaster Tan Preparer. Het voelt goed, ruikt zomers, smeert goed en mijn huid ziet er stralender uit, of lijkt dat in elk geval te zijn. En na de zomer blijf ik het gebruiken als een normaal serum.

De prijs kan per parfumerie en website behoorlijk verschillen. De kosten van een flacon van 30 ml kan tussen de € 26,95 en € 36,- liggen.

Geschreven door Yvonne van der Wal

10 reacties

 1. zegt:

  Klinkt goed, maar voor mij iets te prijzig. X

 2. zegt:

  Klinkt goed!

 3. zegt:

  Lijkt me een fijn product, de substantie ziet er ook goed uit!

 4. zegt:

  Lijkt me een erg fijn product!

 5. Klinkt heel goed. Onthouden voor volgend jaar of als je gebruik maakt van de zonnebank. Nu zou ik hem niet meer kopen aangezien het nu wel echt najaar wordt langzaam maar zeker.

 6. Interessant product! Ik ga het onthouden voor volgende zomer.

 7. Ben er wel heel benieuwd naar eigenlijk! Ik kende het ook nog helemaal niet echt eigenlijk

 8. zegt:

  Wat een handig product! Fijn dat je er tevreden over bent! Misschien is dit ook wel wat voor mij! Mooi oranje kleurtje heeft het ook! :p

 9. zegt:

  Als je toch gewend bent een serum te gebruiken, kan je die in de zomermaanden net zo goed vervangen met dit serum. Baat het niet dan schaadt het niet, toch? De substantie ziet er wel luxe uit in elk geval!

 10. Yvonne zegt:

  Ik heb de sun preparer 3 weken voor mijn vakantie gebruikt en het werk echt. Mijn gezicht kleurt nooit mooi bruin maar nu duidelijk verschil thuis en op mijn werk viel het iedereen op dat mijn gezicht mooi bruin is geworden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *