Lancaster Bronzing Beauty

Niet iedereen wordt even snel en mooi bruin tijdens de zomer maar wil toch graag een natuurlijke blos op de huid. Met de Lancaster Bronzing Beauty speciaal voor het gezicht is dat mogelijk. Dit product is geen typische zelfbruiner die lelijke oranje vlekken kan veroorzaken en pas na een paar dagen weer verdwijnen, maar het is ook geen BB-cream of een getinte dagcrème. Het zit er eigenlijk tussenin. Ik heb ‘m getest en ga hierover mijn mening geven!

lancaster bronzing b lancaster bbIk vind het prettig dat het product in een tube met flipdop zit. Dat is niet alleen hygiënisch maar ook gemakkelijk in gebruik. De Lancaster Bronzing Beauty is er in drie verschillende tinten en ik test de lichtste variant (01). Als ik het voor het eerst op mijn hand aanbreng en het uitsmeer begrijp ik het even niet helemaal. Het ziet er in eerste instantie namelijk uit als een gewone dagcrème zonder kleur. Is het dan toch een zelfbruiner? Ik smeer het vervolgens uit op mijn gezicht om te kijken of er wat gebeurt. En ja, ik zie het effect. Er zitten piepkleine bolletjes/korreltjes in, waarvan ik aanvankelijk even denk dat het van mijn make-uppotlood afkomstig is dat op mijn vingers terecht is gekomen, en dus uiteindelijk op mijn gezicht. Maar nee dus; op de foto kun je de kleine donkerbruine bolletjes zien. Die bolletjes gaan vanzelf kapot tijdens het smeren en het resultaat is een mooi, warm waasje kleur. Hoewel ik deze tint wel iets te licht vind voor mijn huid, ben ik blij verrast. Ik ben meteen nieuwsgierig naar de middelste tint. En het fijne is dat je de kleur er ’s avonds gewoon weer af kunt wassen.

lancaster bronzingDe crème is vrij dun en niet te vet; het heeft meer de textuur van een lotion, wat in de zomer natuurlijk heel fijn is. De Bronzing Beauty smeert prettig uit, waardoor je er weinig van nodig hebt, trekt vrij snel in en mijn (droge) huid voelt toch gevoed en zacht aan. De geur is best aanwezig maar persoonlijk vind ik het lekker ruiken. Het doet me meteen denken aan die typische zomerse geur van zonnebrandcrèmes. Dit product heeft de Marie Claire Prix d’Excellende de la Beauté prijs van 2013 gewonnen. En dat vind ik volkomen terecht!

De Lancaster Bronzing Beauty kost € 29,- voor een tube van 50 ml. Te koop bij parfumerieën en warenhuizen.

Geschreven door Yvonne van der Wal voor Mommyonline.nl

9 reacties

 1. zegt:

  klinkt erg goed 😀

 2. zegt:

  Klinkt goed! Vooral het feit dat het snel intrekt, dat vind ik wel echt een pluspunt. Wel zeer prijzig naar mijn mening. X

 3. Klinkt niet slecht! Heb al veel goeds gehoord over Lancaster producten, maar heb zelf alleen de Aquamilk nog maar geprobeerd.

 4. zegt:

  Klinkt best wel goed! Ben benieuwd hoe het echt werkt!

 5. zegt:

  Dit lijkt me een fijn product!

 6. zegt:

  hmmm misschien dat ik ‘m probeer.. ben aardig bleek =/

 7. Klinkt goed!!

 8. zegt:

  klinkt super goed

 9. zegt:

  Prijzig, maar klinkt verder heel goed! Vooral dat lotion-achtige spreekt mij erg aan. Dat blijft bij mij toch altijd het mooist egaal tov een dikkere crème.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *