Lancaster Aquamilk Day Fluid

Hoewel ik in het verleden goede ervaringen met Lancaster had, is het een merk dat ik lang niet gebruikt heb. Aangezien het jaren geleden is dat ik een product van dit merk gebruikt heb kun je dus stellen dat ik opnieuw kennis met Lancaster maak.

lancaster aquamilkPas geleden herintroduceerde Lancaster haar Aquamilk-lijn, ontwikkeld voor vrouwen vanaf 16 jaar die hun huid willen beschermen en mooier maken. De producten uit de Aquamilk-lijn bevatten als werkzame bestanddelen honing, rijst en kokos. De lijn bestaat uit vijf hydratatieproducten in handige tubes die je overal mee naar toe kunt nemen. In de Aquamilk-lijn vind je de volgende producten: Day Cream, Rich Day Cream, Day Fluid Matifying Fluid en Hand & Nail Cream. De Aquamilk-lijn bevat daarnaast ook twee limited edition producten; Body Cream en Lip Balm. Van deze producten heb ik de Day fluid getest.

lancaster.jpg day fluidLancaster Aquamilk Day fluid is zoals de naam doet vermoeden vloeibaar met een dunne substantie. Het is een luchtige Day Fluid met een aangename frisse geur. Naast fris vind ik het ook enigszins bloemig ruiken maar beide geuren blijven niet hangen. Het product voelt superzacht aan op de huid, het trekt snel in en laat geen vettig laagje achter.

lancaster.jpg day fluid 1Ik heb een gemengde gezichtshuid en na het wassen ervan voelt het altijd extra droog aan, een goede voedende crème is een absolute must. Ondanks dat ik de Lancaster Aquamilk Day fluid een fijn product vind is het voor mijn gezicht niet voedend genoeg. Het spul trekt supersnel in maar doet verder naar mijn gevoel niet echt veel voor mijn gezicht. Na het aanbrengen blijft mijn gezicht er droog uitzien en aanvoelen. Dit is niet in hoge mate maar is zichtbaar. Wanneer ik een dikkere tweede laag aanbreng wordt de droogte zichtbaar minder en voelt het zelfs aangenaam aan. Wil ik het beste resultaat dan moet ik dus een dikke laag aanbrengen. 

Mijn conclusie is dus dat dit product beter bij de behoeftes van een wat vetter huid past en minder bij de gemengde huid. Op de verpakking staat aangegeven dat het product voor de normale tot gemengde huid is.

Voor een flacon van 50 ml ben je rond de € 25,- kwijt.

Ben jij al bekend met de producten uit de Lancaster Aquamilk-lijn?

11 reacties

 1. zegt:

  Ik ben erg benieuwd! ik heb zelf een wat vettere huid namelijk!

 2. zegt:

  Ik heb zelf een gemengde huid, dus ik denk dat ik net wat meer hydratatie nodig heb, maar lancaster producten vind ik over het algemeen wel erg fijn 🙂

 3. zegt:

  Ik heb een hele droge huid dus deze is denk niet echt iets voor mij!

 4. Goede review! Leuke blog heb je trouwens, ik volg je nu ook :).
  Oja ik heb een winactie online staan, misschien leuk om een kijkje te nemen? 🙂

 5. zegt:

  Ik weet eigenlijk niet zo goed wat voor huid type ik heb, mijn voorhoofd is altijd droog maar me t-zone is weer beetje vettig haha. Het lijkt me in iedere geval wel een erg fijn product.

 6. zegt:

  jammer dat die niet goed voor jouw huid is. ik kende de lijn nog niet 🙂

 7. zegt:

  Ik ken het niet, wel een fijne review.

 8. Ik kende dit merk helemaal niet. Best wel prijselijk, spijtig dat het ook meer voor een vette huid is, terwijl er staat dat het voor normale tot gemengde huid is. Wel een fijne review. Liefs, Laura

 9. zegt:

  Ik vind de producten van Lancaster erg fijn, gebruik momenteel zelf een reinigingsproduct van dit merk.

 10. zegt:

  Ik vind Lancaster een erg fijn merk. Vooral van hun zonneproducten ben ik van.

 11. zegt:

  Ik heb zelf een gemengde huid, dus minder toepasselijk. Plus vind 25 euro ook wel duur voor zo’n tube. Ik heb nog nooit een product uit deze lijn gebruikt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *