La Roche-Posay Effaclar Gel Moussant Purifiant Review

Einde vorige jaar heb je de unboxing van de Newpharma pakket kunnen zien. Toen gaf ik al aan dat er van een aantal producten nog een aparte review online zouden komen. In dit artikel lees je meer over de La Roche-Posay -Effaclar Gel Moussant Purifiant. Benieuwd? Lees dan gezellig verder..

La Roche-Posay Effaclar Gel Moussant Purifiant

Last van onzuiverheden? Dan is La Roche-Posay Effaclar Gel Moussant Purifiant misschien wel een geschikt product voor jou. Effaclar zuiverende, schuimende reiningsgel is een reinigende gezichtsverzorging ontwikkeld voor de vette, acne-gevoelige huid. Het is een gezichtsreiniger die de huid reinigt en zuivert.

Deze zuiverende Gel van Effaclar maakt de huid in alle zachtheid schoon dankzij uitgelezen reinigende bestanddelen die de gevoelige huid ontzien. De formule bevat ook thermaal water van La Roche-Posay, dat bekend staat voor zijn natuurlijk kalmerende en irritatie werende werking.

La Roche-Posay Effaclar Gel Moussant Purifiant heeft een doorzichtige, lopende substantie met een heerlijke frisse geur. Deze breng je op een natte huid aan. Met behulp van ronddraaiende bewegingen creëer je een schuimend effect, op deze manier wordt de huid het beste gereinigd.

Voor het aanbrengen van het product heb ik een persoonlijke voorkeur om een klein hoeveelheid op de hand aan te brengen. Vervolgens voeg ik een heel klein beetje water toe en het laten schuimen. Het spul breng ik dan met ronddraaiende bewegingen op mijn gezicht. Ik reinig mijn huid elke avond en ochtend met deze gel. Nadat ik het product aangebracht heb, spoel ik het af met water. Mijn huid voel daarna super zacht en fris aan. Na een weekje merkte ik al een groot verschil. Mijn huid voelde frisser aan en ook onzuiverheden verdwenen na verloop van tijd.

Je koopt de La Roche-Posay Effaclar Gel Moussant Purifiant voor zo’n € 14,00 bij Newpharma voor een inhoud van 200ml

Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen.

Groetjes,
Michaëla

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *