Kleancolor oogschaduwpalet bij Beautyvoordeelshop

Kleancolor is een Amerikaans cosmetica-budgetmerk dat daar zeer geliefd is en langzaam maar zeker ook in Nederland naamsbekendheid krijgt. De uitgebreide producten van Kleancolor zijn naast budgetvriendelijk, tevens zeer trendy. Maar het belangrijkste is toch wel dat ze van goede kwaliteit zijn. Kleancolor is bij velen bekend vanwege hun nagellakken met bijzondere kleuren. Maar het merk heeft nog veel meer prachtige cosmeticaproducten te bieden.

De erg mooie nagellakken van Kleancolor zijn reeds in de webshop te vinden en vanaf heden zijn hier twee superleuke en fijne oogschaduwpaletten aan toegevoegd. Beide paletten bevatten draagbare kleuren van goede kwaliteit waarmee je bijzondere looks kunt creëren.

kleancolor 14All about me 14 is een palet met felle en zachte tinten en zilveren glitters. Wat dit palet anders maakt is dat de glitters niet met de kleuren gemengd zijn maar ze liggen er als het ware bovenop. Naarmate je de kleuren gebruikt, des te minder grove glitters je tegen zult komen. Het palet bevat mooie combinatiekleuren die uit twaalf kleine vakjes en twee grote bestaat. Het holografische silhouet van de dame op het palet draagt erbij dat het geheel er modern uitziet.

kleancolorkleancolor vanity paletBen je niet zo van de glitters in je oogschaduw, dan is de Miniature Vanity Set meer iets voor jou. Een prachtige en luxe set in de vorm van een compact boekwerk met drukknoopje. De palet is in vier verschillende kaftkleuren verkrijgbaar en bevat zo’n beetjes alles wat je nodig zou kunnen hebben. De Miniature Vanity Set bevat een spiegeltje, applicator, shimmers bronzers, shimmerblushes, lipgloss en oogschaduwen, allen in diverse kleuren.

Kleancolor oogschaduw All about me 14 kost € 5,95.
Kleancolor Miniature Vanity Set heeft een prijs van € 9,99. Beide producten zijn verkrijgbaar bij Beautyvoordeelshop.nl en worden GRATIS verstuurd.

Zelf ben ik geen oogschaduwgebruikster maar ondanks dat ben ik enthousiast over dit tweetal. Wat zien ze er prachtig uit met al die kleuren en glitters. En de pigmentatie van beide paletten zijn goed.

Wat vind jij van deze tweetal?

8 reacties

 1. zegt:

  Ze zien er mooi uit (:!

 2. zegt:

  De palettes zien er erg mooi uit. Zitten mooie kleuren in. Ik ben benieuwd of de oogschaduw voldoende pigment afgeeft, want dan zijn ze echt prachtig.

 3. zegt:

  Ik zou ook wel swatches/ooglooks willen zien, inderdaad! Verder ben ik niet zo van de felle kleuren en niet zo van de shimmers, dus dat schiet niet op. De prijs is wel errug goed!

 4. Ziet er niet slecht uit. Alleen vind ik dat blokjespatroontje maar niks.

 5. zegt:

  Ziet er mooi uit! En voor die prijs 🙂

 6. zegt:

  Ze zien er erg mooi uit! Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit.

 7. zegt:

  Mooie palettes, prachtige kleurtjes!

 8. zegt:

  Mooie palettes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *