Beauty, Headlines Kiko, Kiko Golden Game Sculpting Powder, review

Kiko Golden Game Sculpting Powder Review

Ik heb twee weken kerstvakantie gehad en dat betekende natuurlijk dat ik een bezoekje aan Duitsland niet kon overslaan. Ik ben samen met mijn vriend naar Centr-o gegaan, en kon daar natuurlijk Kiko niet voorbij lopen. Ik ging eigenlijk doelbewust voor een ding, en dat was deze sculpting powder, en die trof ik aan in de sale-bakken. Bingo!

Kiko Golden Game Sculpting Powder 1De Kiko Golden Game Sculpting Powder is al wat bekender onder de beautybloggers, veel mensen zijn er namelijk razend populair onder, dit komt ook mede door de super leuke verpakking die Kiko bedacht heeft. De hele Limited Edition ( hij is dus kort verkrijgbaar, en als je hem wilt zul je snel moeten zijn ) is uitgebeeld in kaarten. Ik vind het super leuk!

Kiko Golden Game Sculpting Powder 2Nou is de verpakking leuk meegenomen, maar de inhoud moet natuurlijk ook wel goed zijn, dit heb ik getest en ik ben best wel enthousiast.

Kiko Golden Game Sculpting Powder 3Als je het product uit de verpakking haalt zie je een wit doosje, met een heel mooi patroon erop. En als je het openmaakt zie je 2 kleuren bronzers. De bovenste helft is wat donkerder dan het onderste, en daarnaast een hele mooi highlighter met gouden glittertjes er doorheen. Ook zit er een fijn groot spiegel bij, dit is natuurlijk altijd prettig!

Kiko Golden Game Sculpting Powder 4Hier zie je de swatches op mijn arm: Je ziet dus dat de bronzer super mooi is, niet oranje, maar gewoon gezond. Qua kleur doet hij me wel een klein beetje denken aan mijn Hoola Bronzer, al is Hoola van Benefit net wat koeler van kleur. De Highlighter is ook echt super mooi, een beetje een champagne kleur, met gouden glittertjes er doorheen.

Kiko Golden Game Sculpting Powder 5Hierbij een foto van de producten op mijn gezicht! ( Het spijt me van mijn onzuivere huid, probeer daar doorheen te kijken aub. )
De kleur is net wat meer oranje op mijn gezicht dan verwacht, maar het is zeker draagbaar. Je hebt niet veel nodig van het product, en is dus zuinig in gebruik.

Ik heb dit Kiko Golden Game Sculpting Powder weten te scoren voor €7,50 ( volgens mij kostte hij normaal 15 euro. ) Ik ben erg blij met het Golden game Sculpting Powder.

Heb je dit product al in je bezit en wat vind je ervan?

Liefs,
Shannen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.