Unboxing: Beautybox kersteditie

Vorige maand was er geen november-editie van de Beautybox; de reden hiervan is dat de bezorgperiode van eind van de maand naar halverwege de maand is veranderd. Dus om te voorkomen dat de november- en december-editie te vlot op elkaar zouden volgen, had het team van Beautybox besloten om geen novemberbox te versturen maar in december een fijne kersteditie te doen.

Zoals veel van haar abonnees was ik erg benieuwd naar de kersteditie. Zaterdag was het dan zover; de box werd door onze trouwe postbezorger geleverd. Ondanks dat ik, op het moment dat de box geleverd werd, druk bezig was met het bakken van koekjes, moest ik uit pure nieuwsgierigheid een snelle blik op de inhoud van de box werpen. En later, toen de kids in bed lagen kon ik op mijn gemak de inhoud van de box ontdekken.

Normaliter doe ik uitgebreid verslag van de producten in de box, maar dit keer zal ik enkel de inhoud tonen. Ben je nieuwsgierig naar een bepaald product dan kan ik deze later alsnog reviewen.

De rode folie in de box vind ik voor deze kersteditie toepasselijk. Als je aan kerst denkt denk je automatisch aan de kleur rood…of groen.

De december editie Beautybox bevat de volgende producten: Lookx Lipstick (fullsize), Orly Nagellak (mini), Nablus Soap, Make-Up Studio Eye Definer (eyeliner) en Toni&Guy Glamour Serum Drops (haar serum).

De inhoud van deze kersteditie is leuk; naast de zeep vind ik alle producten met de kerstdagen goed te gebruiken. Ik ben niet helemaal blij met het Toni & Guy-haarserum; simpelweg omdat ik het niet kan gebruiken. Ik had in plaats daarvan liever een mooi tintje blush gezien. De miniglitternagellak van Orly vind ik prachtig en zeer feestelijk. Een goede eyeliner is altijd wel welkom en een vrouw kan nooit te veel lippenstiften hebben. Maar helaas voor mij past dit mooie nudekleurtje niet bij mij.

Wat vind jij van deze kersteditie van de Beautybox?

3 reacties

  1. Ik vind het lakje en de lipstick heel mooi! De kleuren zijn echt kerst achtig! Leuk zo’n kersteditie van een box, raad je de beautybox aan ? Ik wil al een tijdje aan abbo nemen, maar ik kan steeds niet besluiten welke box dat wordt 🙂

    1. De beautybox is leuk, het is mij wel opgevallen dat er vaak haarproducten in zit wat voor mij de box steeds minder aantrekkelijk maakt. Het is natuurlijk super handig dat de box maandelijk opzegbaar is, dus je kunt het proberen, bevalt het je toch niet dan stop je het.

      1. Haarproducten vind ik zelf ook wel minder, heb er al zoveel staan! Idd erg handig dat het maandelijks opzegbaar is, misschien dan toch proberen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *