Interieur: Goudkleurige woonaccessoires in mijn slaapkamer

We zitten inmiddels alweer in de lenteseizoen en ondanks dat dit niet bepaald mijn favoriete tijd van het jaar is, vind ik het wel weer heel leuk om het binnen gezellig te maken. Om het een en ander in het interieur te veranderen en een knusse sfeer te creëren. En omdat ik momenteel helemaal in-to gouden accessoires in huis ben, kocht ik diverse items om een leuke hoekje te creëren.

Niet enkel wil ik de woonkamer nog onderhanden nemen, maar ook de hal en toilet zullen nog aan bod komen. De woonkamer wil ik bijvoorbeeld nog voorzien van nieuwe sierkussens. De makkelijkste manier om sfeer in huis te halen is immers door sierkussens toe te voegen. In mijn geval door met kussens af te wisselen en voor iets meer warmte te gaan. Voor nu ben ik druk met het ouderlijke slaapkamer en kan ik het gedeeltelijk doorstrepen. Ik creëerde een  sfeervolle hoekje met voornamelijk goudkleurige accessoires. Tot zover ben ik tevreden over het resultaat. Kijk snel verder en ontdekt mijn onlangs geshopte interieur accessoires en wie weet kun je wat inspiratie opdoen.

via Instagram zag ik dus deze ananaslamp voorbij komen en ik was direct verkocht. Ik vind de lamp helemaal te gek en het past perfect bij het beeld dat ik in mijn hoofd had. Het is, ondanks dat het een ananaslamp is, stijlvol en is goed met andere (goudkleurige) accessoires te combineren. Ik had geluk dat ik via de webshop van lidl er nog eentje heb kunnen bemachtigen. Ik had namelijk twee stuks besteld maar kreeg er uiteindelijk maar eentje opgestuurd, het was uitverkocht. Ik ben er zo blij mee en het is een ware eyecatcher in mijn slaapkamer.

Zoals velen van jullie inmiddels wel weten heb ik een voorliefde voor de kleur roze: het blijft mijn favoriete kleur. Toen ik afgelopen week bij Action deze letterboard tegenkwam twijfelde ik geen moment en belande het beste ding in mijn winkelmandje. Het grappige is nog wel dat ik maanden terug op zoek was naar deze exacte letterboard maar dat het uitverkocht was. En nu maanden later vind ik het opeens. Dan gaat het zeker weten mee naar huis. En het mooie is uiteraard wel dat het perfect bij de ananaslamp matcht.

Verder vond ik bij de Action glazen vierkante bakken in twee formaten. In de grote formaat heb ik de letterboard in gedaan zodat deze goed rechtop blijft staan. En in het kleine een plantje met roze bakje zodat de roze kleur van de letterboard ook weer terugkomt. Zo matcht het geheel perfect bij elkaar.

Maar ik ben nog niet klaar. Ook voor mijn slaapkamer heb ik nog twee items op het oog. Allereerst deze te leuke PÄRLBAND theelichthouder van de Ikea. En hoe leuk is deze metalen dienblaadje van H&M? Beide items matchen goed bij de rest van de accessoires en wil ik zeker nog in huis halen.

Het hoekje vind ik erg leuk geworden en ik denk dan ook niet dat ik nog veel eraan zal veranderen. Misschien dat ik nog ruimte voor de theelichthouder zal gaan maken, maar dat moet ik nog zien wanneer ik het beste ding in huis heb. Dit is zeker een goed begin van mijn slaapkamer make-over. Ik ben nog lang niet klaar, wanneer ik weer aan de slag ben geweest zal ik uiteraard het resultaat met jullie delen.

Wat vindt jij van goudkleurige woonaccessoires?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

  1. Wat een leuke accessoires! Ik loop graag bij Action binnen om accessoires te kopen. Toevallig ben ik gisteren eens naar Jysk geweest en daar hebben ze ook prachtige items.

    1. Bij de action vind je altijd wel iets…
      Dat moet ik ook nog eens doen, een bezoekje aan de jysk brengen, ben er nog nooit geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *