Instant eyeshadow

Vrouwen zijn dol op make-up. Helaas is het aanbrengen ervan nogal tijdrovend terwijl de moderne vrouw haast geen tijd heeft om ‘s ochtends vroeg lang voor de spiegel te staan. Wel willen wij allemaal uiteraard ook mooi voor de dag komen. En dit kun je nu (deels) realiseren met de Instant Eyeshadow. Een simpel maar zeer efficiënte manier om in een handomdraai een professionele look te creëren die de hele dag mooi blijft zitten. De Instant Eyeshadow is een overdraagbare oogschaduwsticker die eenmalig te gebruiken is. De sticker kun je zonder gedoe opbrengen.

De Max Dona Instant Eyeshadow is in diverse kleuren verkrijgbaar maar worden per zes paar in dezelfde kleur in een doos verkocht. Erg leuk om bij speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, feestdagen of een avondje stappen met vriendinnen, te gebruiken. De Instant Eyeshadow is heel gemakkelijk aan te brengen; houdertje op de juiste positie aanbrengen, zachtjes erop drukken om vervolgens naar de buitenkant van je oog toe te trekken. Afhankelijk van je smaak kun je de Instant eyeshaduw bijwerken of vervagen en welkom mooie look. Met de Instant Eyeshadow creëer je in een handomdraai een sensuele ‘glamorous’ look.

Bekijk hier het review filmpje

http://youtu.be/7HSfFawqmFk

De Instant Eyeshadow is voor zowel ervaren als niet ervaren oogschaduwgebruikers te gebruiken. En zeker leuk om eens uit te proberen.

De Instant Eyeshadow is online te bestellen via de site van Preciousgifts.nl

Question: Ken je deze kant en klare oogschaduw al en heb je het al uitgeprobeerd?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *