Ik zocht en vond…

…De opslagkastje Helmer.

Al een tijdje zocht ik naar  een goede opslagkastje voor mijn nagellaken en andere make-up producten. En eindelijk heb ik er eentje aangeschaft, het is de Helmer geworden. De helmer is een welbekende opbergkastje onder beautybloggers en vele bloggers zijn dan ook  in het bezit van deze kastje. Gezien mijn make-up collectie alsmaar toeneemt is een opslagkast wel zo handig. Deze Helmer kastje is afkomstig van de Ikea, verkrijgbaar in drie kleuren, rood, wit en zilverkleurig en heeft zes diepe laden. Deze kastje helpt je de boel op orde te houden en is verrijdbaar. Ik heb de witte versie gekocht en ik ben er super blij mee.

Omdat ik, naast nagellakjes, ook andere make-up producten in deze kast kwijt wil, kocht ik deze Antonius ladeinzet erbij. Deze ladeinzet is minder bekend maar superhandig. De Antonius ladeinzet is eigenlijk bedoeld om accessoires op hun plaats te houden in de Antonius draadmand maar het past zoals je kunt zien ook perfect op de Helmer.  Deze ladeinzet maakt de Helmer nog praktischer dan het al is en geeft een goede overzicht. Ik heb gelijk zes stuks gekocht, zeker omdat ik van plan ben om een tweede Helmer kastje erbij te halen.

Ik ben blij met mijn nieuwe opbergkastje en in combinatie met de ladeinzet ben ik er superblij mee.

Question: Hoe berg jij jouw make-up producten op?

2 reacties

  1. zegt:

    Ziet er superhandig uit! Zeker met die ladeinzet!
    Ik heb verschillende badkamerkasten met mandjes waarin ik het opberg 🙂 Maar ik begin een beetje ruimte tekort te komen 😛

  2. zegt:

    Hi, ik vind dit kastje zo leuk en nu had ik bij de ikea gekeken en zag dat het kastje maar 69 cm is. Is dat niet heel laag?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *