Ik kocht tweedehands twee Ted Baker Tassen

Onlangs liet ik in een artikel mijn Ted Baker tassencollectie zien en nu slechts een maandje later is mijn collectie met twee tassen toegenomen. Want ondanks dat ik naar mijn mening best wel veel tassen van Ted Baker heb, zijn er ook modellen/kleuren die ik nog heel graag in mijn bezit wilde hebben. Zo is de zwarte uitvoering van mijn geliefde Bowii bag een tas die ik al langer ik mijn collectie wilde hebben. En viel ik in love op een marine blauw model. Benieuwd? Kijk dan vooral gauw verder.

Als ik heel eerlijk ben, ben ik geen fan van tweedehands spullen. Meubelen koop ik wel graag tweedehands (geen bed) maar spullen die ik moet dragen koop ik liever nieuw uit de winkel. Zo ook mijn handtassen maar wanneer het om oude collecties gaat en ik ze nieuw nergens meer kan vinden wil ik weleens voor een tweedehandse gaan. Zo gebeurde het dat ik afgelopen week een tweetal Ted Baker tassen via Marktplaats en United Wardrobe scoorde.

Laten we maar van start gaan met mijn favoriet: Ted Baker Bowii bag in het zwart. Ik ben een groot fan van dit model tas, heb het nu dan ook in drie kleuren: roze, mint groen en nu zwart. Deze Bowii tasje kocht ik via Marktplaats voor een bedrag van 80 euro inclusief verzenden. In de advertentie staat dat het nieuw is maar daar heb ik mijn twijfels over. Begrijp mij niet verkeerd: de tas is zeker in goede conditie maar nieuw is het naar mijn mening niet. Desalniettemin ben ik erg blij met deze zwarte variant van de Bowii tasje. Ik ga het zeker weten met heel veel plezier dragen.

Mijn tweede aankoop is deze Ted Baker Doriis in de kleur marine blauw, een kleur waar ik enorm veel van ben gaan houden. Dit model is iets kleiner dan de Bowii en dat maakt het net wat leuker. De tas kocht ik via United Wardrobe en hiermee is mijn eerste ervaring met deze site een feit. Deze Doriis is nieuw € 140 en ik betaalde € 60. Ook bij deze stond in de advertentie dat het nieuw is maar dat is het wederom niet. Wel is de tas in een goede conditie en zal ik het uiteraard ook veel gaan gebruiken.

Het valt mij overigens op dat velen het woord ‘nieuw’ in hun advertentie gebruiken. Dat vind ik persoonlijk onterecht. Feit is: ook wanneer je iets maar slechts 1x gedragen hebt, nieuw is het dan niet meer. Het is ‘zo goed als nieuw’ en niet ‘nieuw’. Voor mij betekent ‘nieuw’ dat bijvoorbeeld het kaartje/label er nog aan hangt en dat het nog nooit is gedragen, passen daar buiten gelaten uiteraard. Hoe denk jij hier over?

Al met al ben ik met beide tassen erg blij en ben ik van mening dat ik goede prijzen gekregen heb. Met deze ervaring op zak denk ik wel dat ik vaker geneigd zal zijn om tassen tweedehands te shoppen.

Koop jij graag tweedehands spullen?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

4 reacties

 1. zegt:

  Wat een mooie aanwinsten voor jouw collectie. Jammer dat ze in de advertentie wat creatief zijn geweest met de staat van de tassen. Bij lp’s is dat ook, dan zeggen ze in perfecte conditie, maar dan is er een kras op het vinyl en de hoes beschadigt….. Ik koop nooit tweedehands merk tassen, omdat ik altijd bang ben dat ze nep zijn

  1. zegt:

   Bedankt!
   Het blijft een uitdaging om online tweedehands spullen te kopen.
   Ik begrijp wat je bedoeld… tassen van bijvoorbeeld michael kors, louis vuitton ect. zou ik persoonlijk ook niet gauw tweedehands kopen. Inderdaad bang dat het nep zou kunnen zijn. Met Ted Baker ben ik hier wat minder bang voor. Desalniettemin koop ik tassen het liefst nieuw uit de winkel.

 2. Wat heb je leuke items op de kop getikt! Ik ben het trouwens met je eens: nieuw is wanneer het prijskaartje er nog aanhangt ene het niet gedragen hebt.

 3. zegt:

  Bedankt, ik ben ook echt blij met beide tassen.
  Ja toch…jammer dat velen in hun advertentie niet geheel eerlijk zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *