Ik ben blogger op Nailbox.nl

Ik ben blogger op Nailbox.nlIn mijn vorige blogpost ‘Geniet langer van je manicure met deze anti-chiptrucs’ had ik het er al bij gezet, maar toch wil ik het hierbij nog even ‘officieel’ aan jullie meedelen; ik ben blogger op Nailbox.nl!

Weten jullie nog dat ik, twee jaar geleden, om het eenjarige bestaan van mijn webshop te vieren een eenmalige nailbox introduceerde? Nou, aan de nailbox is een nieuw leven ingeblazen en vanaf heden gaat het verder als een maandelijkse box. De Nailbox is een unieke box dat zich op nagellakliefhebbers richt.

Naast het presenteren van de Nailbox op de bijbehorende website wordt er ook diverse informatieve artikelen en interviews gepost. Zelf zal ik aan diverse nagellak gerelateerde artikelen bijdragen. Naast dat mijn artikelen op Nailbox.nl gepubliceerd worden zal ik ze vanzelfsprekend ook op Beuatytopia plaatsen.

Over de Nailbox
De nailbox is een nieuw feestelijk box dat zich richt op iedereen met (grote) liefde voor nagellak en nail art. De box zit vol producten voor de nagels en handen om zelf gelijk mee aan de slag te gaan.

Waarom de Nailbox?
In Nederland kennen we inmiddels diverse beautyboxen die zich allen op beautyproducten richten. Anno nu is nagellak en nail art meer dan ooit populair en waarom niet een box dat zich specifiek op nagellak en nail art lovers richt? De Nailbox onderscheid zich niet alleen door zich op nagel- en handverzorging te richten maar pakt het ook nog eens persoonlijk aan. De team van Nailbox koopt bijvoorbeeld zelf alle producten in, door deze reden zul je in de Nailbox dan ook enkel volwaardige producten aantreffen. Samples zijn leuk, maar dan uitsluitend als extraatje.

De Nailbox wordt – as we speak-  met de grootste zorgen en met veel liefde samengesteld en vanaf 1 oktober zal deze via nailbox.nl besteld kunnen worden. Vanzelfsprekend vind je op de site meer info, neem dus zeker eens een kijkje op Nailbox.nl, er staan overigens al twee interviews op en wekelijks komen er meer bij.

Heb je Nailbox.nl al bezocht?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

5 Reacties

  1. Vind het echt een geweldig initiatief en ben heel benieuwd naar de box.

  2. Heel interessant, ik ben gek op nail art ^^

  3. Wat super leuk! Ik heb echt rottige nagels en daarom lak ik ze ook niet zo vaak. Niet echt de beste box voor mij dit!

  4. Klinkt echt als een fantastische box! 😉

  5. Klinkt interessant! Ik ga meteen even op de site kijken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *