Hoe ik mijn Guess handtas voordelig kocht

Onlangs liet ik mijn nieuwe Liu Jo handtas zien waar ik nog steeds heel blij mee ben. In het artikel gaf ik ook aan mijn andere aanwinst te zullen laten zien en vandaag is het dan zover! Kijk je mee?

Eind vorig jaar maakte ik voor het nieuwe jaar een soort van wishlist. Hierin staan zowel grote als kleine items waarmee ik mezelf dit jaar mee wil verblijden. Een van de dingen die hier op staat is het kopen van een champagnekleurig merktas. Met de aankoop van deze tas kan ik dit item mooi doorstrepen.

Na de dure decembermaand is het wel zo fijn dat veel bedrijven begin van het nieuwe jaar uitverkoop hebben. Vaak maak ik hier geen gebruik van maar dit jaar kon ik het niet laten. De handtas die ik kocht had ik al een tijdje in het vizier. Op verschillende webshops wordt het voor rond de 130 euro aangeboden wat de originele prijs is. Maar toen ik het op de site van het merk zelf met 50% korting tegenkwam moest ik het natuurlijk wel gelijk bestellen.

Ik kreeg ooit de tip om voor merkproducten niet alleen bij diverse winkels te kijken maar vooral ook bij de eigen winkel van het desbetreffende merk zelf. Merken zelf kunnen namelijk veel meer korting geven dan andere winkels die het merk te koop aanbieden. Deze tips pas ik ook online aan en zo kwam ik uit op de site van Guess waar de handtas in de sale is en dus veel goedkoper.

De tassen van Guess ken ik uiteraard al vele jaren van naam, maar ik heb ze nog nooit bezit. Dat wilt zeggen, tot kort geleden.

Dit is hem dan! Mijn nieuwe Guess Sissi Satchel bag oftewel mijn allereerste Guess-tas. Deze beige handtas van Guess met gouden metalen details is van kunstleer en met een ritssluiting. De tas heeft een klassiek model en een afmeting van 30x20x15 cm, een goed formaat dus. Het heeft naast handvatten een verstelbare en afneembare schouderband zodat deze ook over de schouder gedragen kan worden. De handvatten zitten vast met gouden riempjes die eveneens verstelbaar zijn. De tas is van binnen met ‘Guess’-stof bekleed en heeft vier vakjes waaronder eentje met rits. Enige minpunt aan deze Guess Sissi Satchel tas is wat mij betreft dat het aan de onderkant geen noppen heeft. Ik zie noppen bij handtassen namelijk als een stukje bescherming tegen slijtage. Ik vind eigenlijk wel dat iedere merktas noppen aan de onderkant moet hebben.

Ook met deze aanwinst ben ik heel blij, zeker gezien het feit dat het mij maar de helft van de prijs gekost heeft. Voor deze Guess Sissi Satchel bag betaalde ik namelijk via de Guess webshop geen 130 euro maar slechts 65 euro. Ondanks dat ik blij ben met het formaat van deze Guess Sissi Satchel, heb ik mijn ogen op de kleinere versie laten vallen. Ook deze is met 50% korting flink afgeprijsd en een roze tas zorgt voor nieuwe blikvangers aan je arm, nietwaar? Het kan dus zomaar zo zijn dat ik binnenkort een derde nieuwe tas laat zien, dan wel onder het mom van een verjaardagscadeau aan mezelf 🙂

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

1 reactie

  1. zegt:

    wat een prachtige tas! super fijn dat je m in de sale kon scoren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *