Het leukste cadeau voor Moederdag

GLOSSYBOX presenteert lente editie

GLOSSYBOX presenteert deze maand een speciale  lente editie boordevol  luxe merken en verzorgingsproducten. Nu de zon voorzichtig begint te schijnen en de terrassen langzaam volstromen, is het belangrijk om spring-proof voor de dag te komen. GLOSSYBOX speelt hier op in door de echte beautyliefhebbers allerlei nieuwe en verfrissende cosmeticatrends aan te bieden. GLOSSYBOX  is de maandelijkse verrassing voor jezelf,  maar natuurlijk ook leuk als cadeau. Deze april editie is dan ook bij uitstek hét cadeau voor Moederdag!

Inhoud GLOSSYBOX april

Alle abonnees van GLOSSYBOX ontvangen deze maand een Volume Effect Faux Cils Shocking Mascara van Yves Saint Laurent. Daarnaast presenteert GLOSSYBOX Bain Cristal shampoo van Kérastase,  hand & nail cream en body butter van H2O plus, wimperserum van Revitalash, diverse haarproducten van Indola, drie unieke en klassieke geuren van Robert Piguet én de kleurrijke nagellakken van essie. 

Over GLOSSYBOX

GLOSSYBOX is een abonnement op een maandelijks verschijnende verrassingsbox met daarin vijf luxe beauty miniaturen. Samen met de bijbehorende website, www.glossybox.nl, biedt GLOSSYBOX een aantrekkelijke propositie voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in cosmetica en alles wat met beauty te maken heeft. GLOSSYBOX is de eerste Nederlandse beautybox en opgericht vanuit de Rocket Internet groep die wereldwijd operationeel is, waaronder in Duitsland, Engeland en Frankrijk.

Question: Ken jij de GLOSSYBOX al en wat vind jij ervan?

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *