Beauty, Headlines beauty merk, hema, HEMA B.A.E., make-up, makeup

HEMA introduceert nieuw beautylabel: B.A.E. Before Anything Else

In de afgelopen jaren heeft HEMA haar beauty-lijn enorm uitgebreid. En het houdt niet op! Want sinds deze week heeft het merk een nieuw beautylabel aan haar assortiment toegevoegd, namelijk B.A.E. wat voor before anything else staat. Een label waarmee HEMA een nieuwe doelgroep wilt aanspreken: de jongere generatie. De boodschap van B.A.E. is : wie je ook bent, wat je ook doet, met B.A.E. ben je altijd de beste versie van jezelf. Kijk je mee naar de collectie?

B.A.E. staat voor before anything else: het is letterlijk het allereerste wat je opdoet voordat je de deur uitgaat. Daarnaast staat B.A.E. voor jouw beste vriend of vriendin, degene die uiteraard op de eerste plek staat. B.A.E. is een geheel nieuw label en wordt gepositioneerd als een “brand within a brand”. Het is edgy, stoer, on trend en komt in fun verpakkingen. De label bestaande uit 138 producten die 100% vegan zijn en ze zijn ontwikkeld met het oog op een duurzame toekomst. Het label wordt exclusief bij HEMA verkocht en is vanaf nu in alle winkels en online verkrijgbaar.

Het label bestaat uit 138 producten in zes verschillende categorieën: face, eyes, brows, lips, accessoires en Eau de Toilette. Elk seizoen worden er nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd die inspelen op de laatste trends in de markt.

Een greep uit het HEMA B.A.E. assortiment

De verkoopprijzen van B.A.E liggen tussen € 4,50 – € 12,50 en ze zijn in alle HEMA winkels en online verkrijgbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *