Hema eau de toilettes – Marvelous en Passionate

Toen ik de vijf nieuwe today i feel-geuren in de Hema zag staan, bleef ik direct plakken. Wat een vrolijke kleuren. Wat een heerlijke geuren! Ik pakte een tester, spoot ‘m op, snoof eraan, was verrast, en ik pakte er nog één. En nog één. En bleef verrast. Ik kon niet kiezen tussen de geuren Marvelous en Passionate; beide spraken me het meest aan. Dreamy had ook mijn voorkeur, maar deze vind ik meer een lente-geur. Ik koos Passionate, later kwam Marvelous in m’n brievenbus terecht dankzij Nicky.

Hema eau de toilettes 2Buiten de eenvoudige maar tegelijkertijd chique verpakkingen, vind ik deze geuren, die opgebouwd zijn uit een top-, midden- en basisnoot, heerlijk ruiken! Ze zijn kruidig, warm, winters, vrouwelijk en zwoel, maar ze zijn zowel dagelijks als tijdens een avondje uit prima te dragen. Ze staan nu in mijn badkamer op een glazen plankje tussen mijn favoriete parfums en eau de toilettes, maar ik merk dat ik deze geuren momenteel elke dag pak. Of gewoon tussen neus en lippen door, als ik even in de badkamer ben. Kennelijk ben ik al weken in een supergepassioneerde bui. :)

Wel moet je ze naar mijn smaak halverwege de dag bijspuiten, maar dat geldt eigenlijk voor elke eau de toilette; een eau de toilette is immers veel minder geconcentreerd dan een parfum en bevat slechts 5 tot 8% parfumolie. Wil je wat langer plezier hebben van de geuren, dan kun je daarnaast gebruik maken van de bijpassende douchegels en bodylotions, zodat je de geur opbouwt in laagjes.Hema eau de toilettes 1Ik houd zo van de Hema! Ik vind deze vijf geuren een geweldige aanvulling op hun al kwalitatief goede cosmeticaproducten. En dat voor slechts € 15,- per stuk (50 ml). Een vriendelijk prijsje voor jezelf, maar ook een prima bedrag om cadeau te doen!

Marvelous (volgens Hema): Het zoete genot van patchouli en mandarijn met een zweem jasmijn zorgt voor een eau de toilette waar vrouwen een heerlijke indruk mee achterlaten. Marvelous is een klassieke, glamoureuze geur die ieders hart sneller laat kloppen.

Passionate (volgens Hema): De fluwelen harmonie van verleidelijk bloeiende bloemen gekruid met een vleug donker hout is pure verleiding in een flesje. Passionate is perfect voor een zelfverzekerde en passievolle stemming.

De Hema eau de toilettes zijn zowel in de winkels als online te bestellen voor € 15,- p/s (50 ml).

Heb je al kennis met de Hema-geuren gemaakt?

Aanbevolen artikelen

12 Reacties

 1. Ze ruiken allemaal zo heerlijk! 🙂
  Eefje

 2. Het is zeker leuk dat Hema nu ook geuren in het assortiment heeft maar echt onder de indruk ben ik niet.

 3. Ben wel erg benieuwd naar deze geuren 🙂 binnenkort maar even naar de Hema!

 4. Ze lijken me wel leuk, maar moet ze toch eerst ruiken voor ik weet of ik ze lekker vind 🙂

 5. Ik heb ze zelf nog niet geroken, maar wil dat wel snel eens doen. Ik ben namelijk wel heel erg benieuwd geworden hoe ze ruiken en of er een geur tussen zal zitten die mij aanspreekt.

 6. Ik zag ze pas staan en ze zien er zo vrouwelijk en leuk uit.

 7. Wat leuk! Ik wist niet eens dat de Hema parfum had, oeps. 🙂
  Ze lijken me wel leuk en vooral voor die prijs!

  (Doe je mee met de winactie op mijn blog? Je kunt een sieraad winnen: http://bit.ly/1buJSyq)

 8. Grappig dat Hema nu ook geurtjes heeft. Het zijn wel leuke flesjes!

 9. Ik ben heel benieuwd naar deze geuren, ze zien er prima uit!

 10. Ook ik heb paissonate. Kort geleden nog een review over geschreven. Erg lekkere geur! Als je `ear cuffs´ gaaf vind… Ik geef er 3 weg van Bijou Brigitte!

  Liefs,

  Maria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *