Hello Kitty badschuim

In het echte leven heb ik niets met katten, maar Hello Kitty vind ik super cute! Wanneer ik tijdens het shoppen Hello Kitty-spulletjes tegenkom moet ik er gewoon even naar kijken. Niet per se omdat ik van plan ben om het te kopen maar gewoon om het te bewonderen. En toevallig heb ik twee kleine dames die beide dol zijn op deze kat. Zo nu en dan hen met een Hello Kitty product verblijden is ook leuk. Zo genieten we allemaal van deze super cute katje.

Toen ik laatst in de winkel deze Hello Kitty badschuim met frambozengeur tegenkwam moest ik het gewoon oppakken. De prijs stond er niet op maar had met mezelf afgesproken om het te laten indien de prijs hoger dan vijf euro is. De prijs van € 4,95 zorgde er dus voor dat deze badschuim in mijn mandje terecht kwam. Normaliter zou ik geen vijf euro voor een badschuim betalen maar om de een of andere reden had ik de prijs hoger ingeschat. En aangezien de flacon navulbaar is kan het een lange tijd mee, of beter gezegd: kan ik mijn meiden een lange tijd voor de gek houden.

Het uiterlijk van deze Hello Kitty badschuim is zoals we van dit katje gewend zijn: vrolijk en roze met een schattige afbeelding van Hello Kitty. Deze badschuim met frambozengeur ruikt heerlijk. De flacon is voorzien van een superhandig pompje om de hoeveelheid badschuim te doseren.   Ondanks dat ik het voor mijn meiden gekocht heb moest ik het natuurlijk zelf ook uitproberen. En wat een heerlijke geur komt uit de flacon met een inhoud van 1000 ml. Daarnaast schuimt het super goed. Wat ik helemaal geweldig aan deze badschuim vind is dat het de mogelijkheid heeft om de flacon te vergrendelen waardoor er geen badschuim verspilt kan worden. Met mijn kleine deugnieten is dat zeker nodig. Mijn kleine dames vinden het heerlijk om met deze Hello Kitty badschuim te badderen. En ik moet zeggen dat ik het zelf ook wel lekker vind.

Question: Welke producten van Hello Kitty heb jij uitgeprobeerd en hoe beviel het?

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *