Hydrateerd je lichaam met de Hannah Body Cream Review

De zomerdagen komen er nu echt aan. Bij het mooie zomerse weer zijn we vaker buiten en genieten we volop van de zon. De straling van de zon kan je huid behoorlijk uitdrogen waardoor je bruine teint als snel kan verdwijnen doordat je huid gaat vervellen. Een mooi, gladde en zachte lichaamshuid vraagt om een goede verzorgen. Kan de Body Cream van Hannah onze huid zacht en stralend houden tijdens de warme zomerdagen?

De Body Cream bestaat uit een hoogwaardige basis van macadamia-olie, waardoor de crème rijk is aan antioxidanten en een verzachtende werking heeft op de huid. De toegevoegde cafeïne in het product zou een vochtafdrijvende invloed hebben op het onderhuidse bindweefsel, wat ervoor zorgt dat afvalstoffen worden verwijderd. De doorbloeding wordt gestimuleerd, wat leidt tot verbetering van cellulitis en de huid verstevigt.

De Body Cream zit in een strakke witte verpakking. Deze is erg simpel gehouden, maar ziet er stijlvol en volwassen uit. De crème zit in een handige pompflacon waardoor je je lichaam op een hygiënische wijze kan verzorgen zonder met je vinger in een pot te moeten dippen. In totaal bevat de fles 500 ml, hier kom je zeker de hele zomer mee door.

De crème is heerlijk. De substantie is niet te dik of te dun, gewoon perfect. De crème laat zich makkelijk uitsmeren, trekt snel in en voelt helemaal niet vet aan. Daarnaast laat het geen vuile vlekken achter op je kledij.

Mijn huid voelt zacht en soepel aan na gebruik van deze crème. Door het product dagelijks te gebruiken merk ik verschil. Mijn huid droogt niet uit en blijft de hele dag door gehydrateerd. De Body Cream heeft geen nadelige effecten voor mijn huid. Ik krijg geen last van irritaties of allergische reacties. De geur van de crème is redelijk uniseks. Het is geen extreem zoete geur, maar je ruikt wel lekker fris na het aanbrengen van dit product. Je vriend kan dus meegenieten van deze heerlijke Body Cream.

Hannah Body Cream is te koop via het eigen webshop van Hannah voor €46,00 (500 ml)

Groetjes,
Michaëla

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *