Haartrends kleuring Lente/Zomer 2015

Wil je al een tijdje iets veranderen aan je haar, maar wil je niks van je lengte af halen en weet je niet goed wat je wilt? Misschien dat dit artikel je dan wellicht zou kunnen helpen; ik heb alle kleurtrends op een rijtje gezet die je vooral zult zien in de lente & zomer.

Haartrends 2015 3Alles wordt óf heel koel, of heel warm van kleur. Dat houd bijvoorbeeld bij de kleur blond in; heel assig wit of juist warm goud.

Ik vind het zelf heel mooi als meisjes net een stapje verder gaan en voor grijs/assig haar kiezen. Samantha die jullie waarschijnlijk wel kennen van youtube heeft deze haarkleur, waar ik gek op ben!

Haartrends 2015 1Er is een tijd geweest waar mensen met rossig haar buiten de boot vielen, maar die tijd is nu omgedraaid. Meisjes en jongens met rossig haar; het is tijd om het te showen!

Haartrends 2015 2Ook hebben we natuurlijk twee jaar terug de dip-dye gehad.  Snel daarna kwam de ombre wat een stuk natuurlijker was.  Maar nu is er iets nieuws, namelijk balayage. Het is eigenlijk een subtiel kleurverloop van donker naar wat lichter, met vanuit bovenuit wat highlights. Dit kan met donker en licht haar.

Wat vinden jullie van deze haartrends? Mocht je naar de kapper gaan voor een haartrend, print dan een foto uit! Zou voorkom je een misverstand tussen jou en je kapper.

Bron foto’s

Liefs,
Shannen

Shannen van de Ven

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

Aanbevolen artikelen

6 Reacties

  1. Mooie haartrends. Balayage zou het beste bij mij passen een mooie overloop van kleuren.

  2. De laatste haartrend vind ik prachtig!

  3. Balayage ziet er prachtig uit! Zelf heb ik een beetje rossig haar, dat word steeds erger!

  4. Wat leuk dat rossig haar weer meer in is; ik ben zelf ook een beetje rossig en hoewel ik mijn haar toen ik klein was echt niks vond, wil ik het inmiddels pas verven als ik grijs zal worden hihi (en dan wil ik denk ik of dezelfde kleur, of warm blond of rood)! Extra leuk als het in is haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *