Lancering: Guerlain Mon Guerlain Florale

Het reclame spotje van Mon Guerlain Eau de Parfum Florale met Angelina Jolie heb je vast wel al voorbij zien komen.  Mon Guerlain Eau de Parfum Florale is de nieuwe geur van het Huis Guerlain, een eerbetoon aan de hedendaagse vrouwelijkheid: een sterke, vrije en sensuele vrouw, geïnspireerd door Angelina Jolie.

De overdadige Sambac Jasmijn en de frisheid van Carla Lavendel, gecombineerd met de delicate Pioenroos, creëren een stralende geur, als een boeket zonnige bloemen. De geur wordt prachtig versterkt door een sensuele noot vanille.

Guerlain Mon Guerlain Eau de Parfum Florale wordt tot in de perfectie getoond in haar quadrilobé flacon, die sinds 1908 is uitgegroeid tot één van de iconische flacons van Guerlain. Simpel en grafisch, en dankt haar naam aan de dop, die uit één stuk is vervaardigd om de vorm te verkrijgen die lijkt op vier lobben. Een eeuw later, is de flacon nóg luxueuzer door haar glazen omhulsel, het gewicht en een rosé gouden versiering. De flacon brengt een ode aan de hedendaagse vrouwelijkheid door de contrasten tussen strakke lijnen en sensuele rondingen.

Ingrediënten:
Sambac jasmijn, pioenroos, Carla lavendel, vanille.

Guerlain Mon Guerlain Eau de Parfum Florale is zowel online als in winkels via diverse parfumeries in 30, 50 en 100 ml verkrijgbaar. Review volg snel!

Spreekt dit geurtje jou aan?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *