Review | Guerlain Mon Guerlain Eau de Parfum Intense

Velen zijn fan van de eerste Mon Guerlain geur maar voor de koude maanden is deze iets te zacht. Dan willen we met z’n allen krachtiger geuren, geuren die je een warm gevoel geven. En dat is precies wat deze vierde flanker, Guerlain Mon Guerlain Eau de Parfum Intense, doet. Sinds dat ik dit geurtje in huis heb, en dat is ergens in september 2019, heb ik niet meer naar andere geuren in mijn collectie omgekeken. Iedere keer wanneer ik een geurtje wilde opspuiten greep ik ernaar. Zelfs nu nog. En nu na maanden van gebruik kan ik jullie eindelijk meer over deze (winter) geur vertellen. Lees je weer gezellig mee?

Net als nagellakken vind ik parfums niet perse seizoen gebonden. Ook nu dat we in het lenteseizoen zitten geniet ik nog van Guerlain Mon Guerlain Eau de Parfum Intense. Ik kan me echter wel voorstellen dat wanneer het buiten echt warm is, in de zomer bijvoorbeeld, ik dan meer behoefte in lichtere geuren heb, maar zover zijn we nog niet. En voor de warme perioden heb ik gelukkig ook gewoon mijn andere Mon Gurlain geuren.

Geurnoten

Topnoten: Lavendel, Mandarijn en Bergamot;
Hartnoten: Iris, Roos, Arabische Jasmijn (Sambac), Tahitiaanse vanille en Madagascar Vanille;
Basisnoten: Patchouli, Benzoine, Zoethout, Cumarine, Australisch Sandelhout en White Musk.

Guerlain Mon Guerlain Eau de Parfum Intense is zoals haar naam al doet vermoeden een krachtig geur. De intenser versie van het origineel. In dit geurtje wordt vanille versterkt en verleent zij een verslavende intensiteit aan de hele geur die meer zinnelijk is. Het is een overheerlijke zacht zoete vanillegeur met een warm hart van witte musk en patchoeli. Maar daarnaast heeft het frisse topnoten van bergamot en mandarijnen. Met Mon Guerlain Eau de Parfum Intense heeft het huis Guerlain in goede harmonie een zoete, vrouwelijke geur met zware oriëntaalse noten voor mannen weten te combineren.

Guerlain Mon Guerlain Eau de Parfum Intense is verfijnd, krachtig en sensueel. Een geur met de zachtheid en warmte van vanille. Het is een zwoele geur met een sterke persoonlijkheid met goed gebalanceerde noten. De geur biedt meer karakter en kwaliteit en onderscheid zich hierdoor van voorgaande Mon Guerlain versies. Deze vierde flanker is zelfverzekerd en vrouwelijk. Een overheerlijke warme geur voor op frisse dagen en nachten. Mon Guerlain Eau de Parfum Intense heeft een lange levensduur en blijft gedurende de draagtijd goed waarneembaar. De intensiteit van de geur is zo krachtig dat je het de volgende dag nog prima kunt waarnemen.

Ten opzichte van het origineel is Mon Guerlain Eau de Parfum Intense krachtiger, volwassener en bovenal sensueler. Ik houd er wel van! Het is een geur die mij een goed gevoel geeft, een hartelijk vibe. Wat mij betreft een musthave voor Mon Guerlain liefhebbers. Wederom een absolute aanwinst in mijn parfum collectie! 
Heb jij de Mon Guerlain parfum lijn al ontdekt?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *