Guerlain lanceert Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum

Ergens in 2018 maakte ik voor het eerst kennis met de Mon Guerlain geur van het huis Guerlain. Sindsdien ben ik fan en heb ik een drietal van deze geuren in mijn stash. En hoewel ik van mening ben dat ik zeker weten geen nieuwe geuren meer nodig heb, vrees ik dat ik mezelf niet zal kunnen inhouden. Want er is weer een nieuwe lancering opkomst: Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum. En ik ben super benieuwd en kijk er enorm naar uit. In dit artikel vertel ik alvast meer over deze nieuwste lancering. Lees je weer gezellig mee?

De originele Mon Guerlain geur, Mon Guerlain Eau de Parfum, verscheen in 2017, gevolgd door Mon Guerlain Florale en Mon Guerlain Eau de Toilette uit 2018. Een jaartje later, in 2019, breidde het merk de lijn uit met twee nieuwe flankers: Mon Guerlain Bloom of Rose en Mon Guerlain Intense. Nu drie jaar na de introductie van de originele Mon Guerlain wordt de zesde creatie verwacht. Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum zal deze maand (maart) worden gelanceerd.

Geurnoten

Top: Peer, Bergamot en Bulgaarse Roos;
Heart: Turkse roos, Arabische Jasmijn (Sambac) en Lavendel;
Base: Vanille, Patchouli en Sandelhout.

Beschrijving Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum

Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum wordt omschreven als een fruitige bloemige, heldere, heerlijke en flamboyante parfum. In deze Eau de Parfum staat de roos centraal. Het is aanwezig in de samenstelling van de geur – van de topnoten, met de fruitige frambozen- en lyche-facetten van Bulgaarse roos, tot de basisnoten, die intenser worden gemaakt dankzij de dichtere, honingzoete Turkse roos absoluut. Een echt eerbetoon aan de bloemenkoningin.

De overheerlijke fruitige, bloemige samenstelling van Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum moet ervoor zorgen dat deze creatie hartstochtelijker, vuriger en opvallender dan haar voorgangers is. Het moet harten in vuur en vlam zetten. Passie in een fles. De geur moet vrouwen uitnodigen om hun passies te delen en hun vurige persoonlijkheden te bevestigen.

Ik ben verkocht en kan haast niet wachten om deze creatie uit te kunnen proberen.

Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum zal verkrijgbaar zijn in 30, 50 en 100 ml Eau de Parfum.

Hoe denk jij over deze nieuwste geur van Guerlain?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *