Gezocht: Oogmakeupswatcher

Wie mijn blog al een tijdje volgt weet inmiddels dat ik een nailaddict ben en geen fanatieke make-up gebruikster. Oogschaduwen en zo gebruik ik zelf niet, maar een mooi ooglook kan ik zeker waarderen. Op Beautytopia vind je tot nu toe dan ook geen ooglooks en hier wil ik graag verandering in brengen. Om dit te kunnen realiseren heb ik hulp nodig, Ik ben dan ook op zoek naar een gastblogger dat met veel enthousiasme artikelen voor Beautytopia gaat schrijven. Het zal met name gaan om het reviewen van oogschaduwen maar andere (gezichts) producten komen zeker ook aan bod. Grotendeels van de te review producten zullen afkomstig zijn van mijn webshop Beautyvoordeelshop.nl maar dat wil zeker niet zeggen dat jij jouw ongezouten mening niet kan geven.

wet n wild mega eyes eyeshadowHet is heel simpel, hou je van make-up en kun je jouw mening goed in een review verwoorden en daag jij jezelf uit door creatief aan de slag te gaan om mooie looks te creëren? Ben je in het bezit van een goede camera om duidelijke foto’s te maken? dan zoek ik jou.

De producten worden gratis naar je opgestuurd en uiteraard mag je ze ook houden.

Lijkt het je leuk om voor Beautytopia/Beautyvoordeelshop aan de slag te gaan? Laat een berichtje hier achter en mail mij een ooglook en een foto van jou door en misschien word jij dan wel uitgekozen. Je kunt mailen naar info@mommyonline.nl

3 reacties

 1. zegt:

  Heej,

  Ja ik meld me hier voor aan. Mij lijkt het super cool om dit voor Beautyvoordeelshop te doen!
  Check u mail voor mijn looks en foto 🙂

  Groetjes,

  Sarah

 2. zegt:

  Klinkt super leuk! Ik denk dat ik me ook ga aanmelden! 🙂

 3. Leuk, hopelijk vind je een goeie swatcher 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *