Freya Swan: Serviesgoed met een hoge hebben gehalte

Sprookjesachtig, elegant en te leuk om te gebruiken. Dat zijn de items uit de Freya Swan collectie van Sass & Belle. Hoe tof is het om je warme drank uit de zwanen mok uit deze collectie te drinken? Of jouw ontbijt uit het schaaltje te eten? Leuker kun je jouw dag denk ik niet starten. Want deze leukerds geven je een instant happy vibe!

Kijk nou eens! Hier word je toch gelijk verliefd op? Deze porselein serviesgoed van Freya swan hebben sierlijke gouden details op de veren en snavel en poederroze binnenkant. Ik vind ze helemaal ge-wel-dig! Een ware eye-catcher, als je het mij vraagt.

Je vindt deze Freya Swan items en nog veel meer prachtige producten via onderstaande link bij MissGorgeous.nl.

Shop deze items van Freya Swan hier

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *