Beauty, Headlines

Flormar Quartet Eye Shadow Pink Flamingos

Ik was al heel lang benieuwd naar dit Quartet palette in Pink Flamingos van het mooie merk Flormar. En aangezien Nicky naar Flormar ging heeft ze o.a. dit palette gekocht om te testen voor jullie! Een reeks met meer producten gaan nog volgen.

Mooie bruine kleurtjes, zacht kleurtjes met shimmer, allemaal van die standaard kleuren. Een mooi divers palette houd voor mij in dat het een palette is met kleuren die niet zo heel vaak voor komen. Zoals onder andere cranberry tinten. Deze kleuren vind je vaak bij de wat luxere merken, maar ook Flormar heeft ze in huis voor de liefhebbers, yay!

Flormar Quartet Eye Shadow Flormar Quartet Eye Shadow 2Het Quatro palette heet dus Pink Flamingos. Het heeft een mooi zachte roze kleur, een wat fellere roze, een cranberry/koper tint, en donker bruin met een vleugje van een cranberry tint. Vergeleken met de duurdere kleurtjes vind ik dit best een goede tegemoet komer. Oke, I admit écht cranberry is het niet, maar als je minder geld uit wil geven zou ik je deze zeker wel aanraden. Het product bevat 12 gram, en heeft een mooie stevige verpakking, wat we gewend zijn van Flormar.

Flormar Quartet Eye Shadow 3 Flormar Quartet Eye Shadow 5Tijdens het swatchen merkte ik al heel snel dat de kleuren heel romig zijn, ze zijn goed gepigmenteerd, en het quatro palette heeft genoeg verschil tussen de lichtste en donkerste kleur in zitten. Op mijn arm zijn ze aangebracht in een veeg. Het kruimelt niet erg, en brengt gewoon fijn en egaal aan. Wel is het zo dat de kleuren net wat anders uitvielen op mijn arm dan dat het er in de verpakking uit ziet. Het op een na donkerste kleurtje was meer koper achtig dan echt mooi warm paars achtig.

Toen ik de kleuren aan ging brengen op mijn oogschaduw verschilde mijn reactie tussen ‘wow’ en ‘ow’. Het lichte mooie roze kleurtje is heel mooi als highlighter onder het oog als je zulke warme kleuren gaat gebruiken. I like. Maar de donkere kleurtjes zijn niet zo donker als ik hoopte. Ze zijn wel degelijk donker genoeg, maar voor mij had het gewoon nog net iets intenser gemogen. Wel blenden de oogschaduws heel mooi door elkaar, en is het écht een geheel.

Flormar Quartet Eye Shadow 6Ook heb ik met het palette een ooglook gemaakt, helaas zat het licht alleen niet mee. Hoe vinden jullie hem? Ik vind hem subtiel, maar mooi, lief en stoer tegelijk!

Mocht je Flormar nog niet kennen, het zit álleen in Amsterdam Kalverstraat en is een betaalbaar keten. Het is onder verdeeld in een wat goedkopere lijn, en een wat duurdere zodat er altijd iets is wat bij jou budget past!

Liefs,
Shannen

  1. Ik vind je look heel mooi en dat geeft al aan wat de kleuren kunnen doen. Ik ben wel nieuwsgierig naar het merk Flomar, want ik hoor er vaak positieve dingen over. x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.