Flormar Jelly Look Nail Enamel Amaranth & Pale Eucalypt

Zodra ik over een nieuw cosmeticamerk hoor is het eerste waarnaar ik benieuwd naar ben hun nagellakcollectie. Zo ook bij dit merk dat niet al zo lang geleden hun winkel in het Amsterdamse Kalverstraat opende. Flormar is inmiddels in bloggersland een redelijk bekende naam en ook wij hebben reeds enkele producten van het merk, zie hier, hier en hier, getest en vandaag is de beurt aan dit tweetal nagellakjes.

Flormar Jelly Look nagellak 2 Flormar Jelly Look nagellak 4De nagellakken van Flormar zitten in een flesje dat ondanks dat het een budgetproof merk is niet de uitstraling hiervan heeft. De flesjes zien er leuk uit en hebben geen goedkoop uitstraling. De kwastjes hebben een brede vorm en lakken prettig.

Flormar Jelly Look nagellak 3Langzaam maar zeker gaan we richting de herfst en dit tweetal lakken vind ik dan ook goed bij het komende seizoen passen. Zelf ben ik niet het type dat wat betreft nagellakken met het seizoen gaat. Dit tweetal komen uit de Jelly Look lijn, dit wil zeggen dat ze een glossy finish hebben. Hier ben ik wel fan van.

Flormar Jelly Look nagellak 06JL06 Amaranth is een oudroze kleur

Flormar Jelly Look nagellak 07JL13 Pale Eucalypt is een diepgroene kleur met een goede dekking

Flormar Jelly Look nagellak 5Zowel Flormar Jelly Look Nail Enamel Amaranth als Pale Eucalypt drogen redelijk snel en wat houdbaarheid betreft blijft beide lakjes zo’n 3 dagen goed zitten. Dit is wel zonder gebruik van een topcoat, wellicht dat het met dit wat langer zou blijven zitten. Bij Jelly Look nagellakken vind ik een topcoat nogal overbodig.

Ben je meer van de glitter lakjes dan is er natuurlijk altijd nog de mogelijkheid een glitter topcoat over je lakje te doen.

Flormar Jelly Look Nail Enamel heeft een inhoud van 11ml en kost €3,95 p/s

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

9 reacties

 1. Ik vind ze allebei echt zo mooi! Ik wil zo graag weer eens naar de Flormar!

 2. Dit zijn twee hele mooie kleuren!

 3. zegt:

  Wat een prachtige lakjes! Ik zou beide kleurtjes zo kopen hihi!

 4. Die roze kleur is super mooi!

 5. zegt:

  Mooie kleurtjes! Flormar is een goed merk. 🙂

 6. zegt:

  Vooral die roze vind ik erg mooi!

 7. erg mooie najaar tinten 😀

 8. Mooie lakjes!

 9. zegt:

  Beiden zijn heel mooi! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *