Filmtip: Fast and Furious 6

Maandenlang heb ik ernaar uitgekeken en eindelijk is het dan zover; het laatste deel van de filmreeks Fast and Furious is in de bioscoop. Ik ben een grote fan van de Fast and Furious films, alle delen heb ik gezien en ook de dvd’s behoren tot mijn filmcollectie.

Het lijkt mij bijna onmogelijk maar voor wie het nog niet weet, Fast and furious is een actiefilm met hoofdrolspeler Vin Diesel als Dominic. Het eerste deel kwam in 2009 uit en nu is het laatste (?) deel in de bioscoop te bewonderen.

http://youtu.be/PP7pH4pqC5A

Path.nl – Dom (Vin Diesel), Brian (Paul Walker), en de rest van het team hebben $100 miljoen overgehouden aan hun succesvolle overval in Rio de Janeiro. Ze zijn nog steeds voortvluchtig en wonen nu verspreid over de hele wereld. Hobbs (Dwayne Johnson) is een internationale criminele organisatie op het spoor onder leiding van Owen Shaw (Luke Evans).
Wanneer Hobbs ontdekt dat Dom’s doodgewaande voormalige vriendin Letty (Michelle Rodriguez) de rechterhand is van Shaw, schakelt hij de hulp in van Dom en zijn team. Ze reizen af naar Europa om in de straten van Londen de strijd aan te gaan met deze meedogenloze criminelen.

Fast and furious is een film met veel raceauto-achtervolgingen en gevechten. De film draait gelukkig niet alleen maar om snelle auto’s en de man-tegen-man-gevechten maar zeker ook om de band tussen de groep, om loyaliteit en eenheid. Ondanks dat de film uit zes delen bestaat is ieder deel afzonderlijk goed te volgen. Je hoeft dus niet per se een voorafgaand deel gezien te hebben om de film te kunnen begrijpen. Fast and furious is voor zowel de dames als de mannen een leuke actiefilm, leuk om samen te zien.

Fast and Furious 6 is mooi in elkaar gezet en is een goed slot op deze filmreeks. Ik ben absoluut niet teleurgesteld en ik raad de film zeker aan, aan iedereen die van actiefilms houdt.

Heb jij Fast and Furious 6 al gezien of ben je nog van plan deze te gaan bekijken?

3 reacties

  1. zegt:

    ik ben zelf meer van de horror films maar deze lijkt me ook wel erg gaaf 😀

  2. Marry me, Vin!

  3. zegt:

    Deze lijkt me ook zo gaaf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *