Film | The Avengers 2: Age of Ultron

Op zondagen loop ik het liefst de gehele dag in mijn pj’s en geniet ik gewoon van het (bijna) niets hoeven doen. Opladen voor de nieuwe week zullen we maar zeggen. En dat is precies wat ik afgelopen zondag gedaan heb. Heerlijk ontspannen en van goede films genoten.
Vanaf deel ik met jullie één van de twee films dat ik gezien heb, namelijk The Avengers 2: Age of UltronThe Avengers 2 Age of UltronIn 2012 maakte we kennis met Marvel’s The Avengers en nu drie jaar later is het vervolg eindelijk te zien. Laat me maar beginnen door te vermelden dat ik een Marvel fan ben en op deze film heb ik gewacht. Ik houd van Marvel acties en van de spectaculaire special effects kan ik enorm genieten. Heerlijk vind ik dat naar een film kijken zonder al te veel na te hoeven denken, gewoon entertaining. Na alle voorgangers moet ik zeggen dat mijn verwachting naar The Avengers 2: Age of Ultron aan de hoge kant was. Ik kan alvast verklappen dat de film mij niet teleurgesteld heeft

Het verhaal
Als Tony Stark probeert om een slapend vredesinitiatief nieuw leven in te blazen, gaat het goed mis en de machtigste helden van de aarde, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye worden tot het uiterste op de proef gesteld als het lot van de aarde in hun handen ligt.

Als de kwaadaardige Ultron verschijnt, is het aan The Avengers om zijn verschrikkelijke plannen te stoppen en al snel zorgen ongemakkelijke bondgenootschappen en onverwachte acties voor een uniek episch en wereldwijd avontuur.

Mijn mening
The Avengers 2: Age of Ultron heeft alle ingrediënten in huis waar een goede superheldenfilm zich aan moet voldoen. Bij deze film zul je je zeker niet vervelen. De film begint goed, niets inkomen maar gelijk actie en daar houden we wel van. Er gebeurt in de film echter erg veel (misschien te veel?) Het bevat veel actie, van het begin tot einde. Er zitten genoeg humor in en daarnaast ook de nodige drama wat er voor zorgt dat alle elementen aanwezig zijn. Naast de voorspelbare bevat de film ook verrassende momenten. De casting van de film is goed, ik ben naast Robert Downey (Tony Stark) ook fan van Scarlett Johansson en zowel de actiescènes als special effect zijn geweldig. The Avengers zetten wederom alles op alles om de wereld te reden, de vraag is natuurlijk of het hen gaat lukken.

Voor de liefhebbers van deze genre en of Marvel fan is The Avengers 2: Age of Ultron een aanrader. Het is overigens wel raadzaam om eerst deel één gezien te hebben.

Vol spanning wacht ik op Captain America: Civil War dat volgende jaar uitgebracht gaat worden.

Heb jij al The Avengers 2: Age of Ultron gezien?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

3 reacties

 1. zegt:

  Ik heb deze film nog niet gezien! Ik moet zeggen dat ik ook niet zo van de superheldenfilms ben, maar misschien moet ik deze film toch een kans geven.

  1. zegt:

   Als je niet zo van de superheldenfilms bent, dan denk ik ook niet dat je het leuk zult vinden. Vroeger had ik er ook niet veel mee maar wanneer je jongens hebt dan sta je soms ook van jezelf te kijken 🙂

 2. zegt:

  Ik wil deze wel nog zien en vooral mijn vriend houdt hier wel van.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *