Headlines, Nagels Film review, The Hunger Games Mockingjay Part 1

Film review | The Hunger Games Mockingjay Part 1

Afgelopen weken was het voor mij aftellen, ein-de-lijk kwam dan Mockingjay Part 1 uit. Wij zijn thuis giga fan van The Hunger Games, en toen ik bij mijn vriend was, was ik blij verrast dat hij me mee naar naar de bioscoop wou nemen om de film te zien! Met mijn moeder stinkend jaloers op de app, was ik onderweg!

Ik ga niet spoilen, en iets vertellen over de inhoud. Ik ga gewoon samenvatten wat ik van de film vond. Het is in ieder geval wel een film waarvan je de vorige delen ook hebt moeten zien, heb je die niet gezien zul je vrij weinig tot niks snappen van deze film. De film is, als je deel 1 en 2 ook goed vind, bioscoopwaardig en zeker een film om met de hele familie naar toe te gaan mits ze The Hunger Games leuk vinden. Ik denk ongeveer vanaf de leeftijd van 12.

the hunger games mockingjayDe film is compleet anders dan de vorige delen, als je de boeken hebt gelezen weet je dit natuurlijk al. Maar aan de andere kant is het dus typisch. Sowieso vind ik de rol van Katness Everdeen fantastisch. Hoeveel moed ze heeft, wat haar überhaupt overkomt in haar leven ( ja ik weet dat het een fantasiefilm is, maar stél je eens voor dat het leven hier in Nederland er zo aan toe zou gaan. ) De verhaallijn van deze film is gewoon goed.

Dus, als je het mij vraagt raad ik jullie allemaal aan om naar de film te gaan, want hij is gewoon geweldig. Als je een fan bent zul je zeker niet teleurgesteld zijn maar dan denk ik dat je hem al gezien hebt, haha!

Bekijk hier de trailer:

Ben je ook een fan van The Hunger Games, heb je de film al gezien of ben je nog van plan er naar toe te gaan?

Liefs,
Shannen

  1. Ik heb de film afgelopen weekend ook gezien in de bios. Vond het wederom een mooie en spannende film. En het einde was ook zo gemeen, ik wil weten hoe het afloopt, hihi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.