Film review | The Hunger Games Mockingjay Part 1

Afgelopen weken was het voor mij aftellen, ein-de-lijk kwam dan Mockingjay Part 1 uit. Wij zijn thuis giga fan van The Hunger Games, en toen ik bij mijn vriend was, was ik blij verrast dat hij me mee naar naar de bioscoop wou nemen om de film te zien! Met mijn moeder stinkend jaloers op de app, was ik onderweg!

Ik ga niet spoilen, en iets vertellen over de inhoud. Ik ga gewoon samenvatten wat ik van de film vond. Het is in ieder geval wel een film waarvan je de vorige delen ook hebt moeten zien, heb je die niet gezien zul je vrij weinig tot niks snappen van deze film. De film is, als je deel 1 en 2 ook goed vind, bioscoopwaardig en zeker een film om met de hele familie naar toe te gaan mits ze The Hunger Games leuk vinden. Ik denk ongeveer vanaf de leeftijd van 12.

the hunger games mockingjayDe film is compleet anders dan de vorige delen, als je de boeken hebt gelezen weet je dit natuurlijk al. Maar aan de andere kant is het dus typisch. Sowieso vind ik de rol van Katness Everdeen fantastisch. Hoeveel moed ze heeft, wat haar überhaupt overkomt in haar leven ( ja ik weet dat het een fantasiefilm is, maar stél je eens voor dat het leven hier in Nederland er zo aan toe zou gaan. ) De verhaallijn van deze film is gewoon goed.

Dus, als je het mij vraagt raad ik jullie allemaal aan om naar de film te gaan, want hij is gewoon geweldig. Als je een fan bent zul je zeker niet teleurgesteld zijn maar dan denk ik dat je hem al gezien hebt, haha!

Bekijk hier de trailer:

Ben je ook een fan van The Hunger Games, heb je de film al gezien of ben je nog van plan er naar toe te gaan?

Liefs,
Shannen

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

8 reacties

 1. zegt:

  Ben zeker van plan om te gaan! De andere delen waren goed.

 2. zegt:

  Ik heb de film afgelopen weekend ook gezien in de bios. Vond het wederom een mooie en spannende film. En het einde was ook zo gemeen, ik wil weten hoe het afloopt, hihi.

 3. zegt:

  Ik wil deze film ook zeker nog gaan zien!

 4. zegt:

  Ik heb zondag al plannen om hem te gaan kijken, kan niet wachten! 🙂

 5. Ik heb hem ook gezien en vond hem echt geweldig!

 6. Deze film staat zeker nog op mijn to-do list! Fijn ook dat jij zo enthousiast bent. 🙂

 7. De boeken vond ik geweldig, maar na de eerste film ben ik afgehaakt…
  Ik wil ze nog wel eens kijken, maar niet in de bios, want deel 1 viel me tegen t.o.v. het boek.

 8. zegt:

  Deze wil ik ook echt nog graag gezien ik vond de andere delen ook erg leuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *