Favorieten: Guess Sissi Small Satchel Handbag

Toen ik kortgeleden op de site van Guess aan het rondstruinen was werd ik behoorlijk hebberig. Ik kwam veel leuke tassen in de aanbieding tegen maar besloot om aan mijn eigen afspraak van maximaal één tas te houden en rekende mijn favoriete exemplaar af. Het werd de champagnekleurige Guess Sissi Satchel handtas (klik op de link om deze te zien). Naast deze tas viel mijn oog ook op de wat kleinere roze variant uit dezelfde Sissi serie. Ondanks dat ik heel blij en tevreden ben met mijn handtas kreeg ik het kleinere model niet uit mijn hoofd. Ik wilde deze heel graag voor wanneer ik niet veel spullen nodig heb. Geen overbodige spullen meesjouwen maar slechts de noodzakelijke items.

Na wat getwijfeld te hebben besloot ik om ervoor te gaan, om mezelf deze tas cadeau te doen. Niet omdat het moet maar omdat het kan! En omdat ik mezelf best wel een verjaardagscadeau mag geven. Daarnaast zou ik met 50% korting in de aanbieding nog mooi binnen mijn gemaakte budget voor handtassen zitten. Zo gezegd zo gedaan en na precies 4 dagen werd mijn nieuwste aanwinst vanaf Duitsland bezorgd. Me happy!

Qua uiterlijk lijkt deze Sissi Small Satchel handtas op mijn andere Guess tas, het verschil zit hem in het formaat en kleur. De tas is met een compact formaat van 25x17x12 cm stukken kleiner dan mijn andere Sissi Satchel. Ook deze tas is van kunstleer en heeft een elegante look. De tas heeft ritssluiting en de handvatten zitten vast met gouden riempjes die je kunt verstellen. Daarnaast heeft het een verstelbare en afneembare schouderband zodat deze ook over de schouder gedragen kan worden. De tas is van binnen met ‘Guess’-stof bekleed en heeft twee vakjes waaronder eentje met rits.

Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe handtas. En wat mij betreft zal ik voor de komende maanden geen tassen meer kopen, tenzij het natuurlijk om een tas met een price i cant’t refuse gaat.

Deze Guess Sissi Small Satchel bag was oorspronkelijk € 95,00 maar ik kocht deze met 50% korting voor € 47.50. De tas was in vier kleuren verkrijgbaar maar op het moment is enkel de roze variant nog verkrijgbaar.

Wat vind jij van mijn nieuwste aanwinst?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

4 reacties

 1. zegt:

  oh hij is echt zo mooi! ik houd van roze, dus zou deze tas zelf ook uit kunnen hebben gezocht! lekker goedkoop ook echt!

  1. zegt:

   Ben er ook heel blij mee. Vind het alleen jammer dat de zwarte versie uitverkocht was/is, had die ook graag willen hebben. En inderdaad een fijne prijs ervoor betaald 🙂

 2. Wat een gave kleur zeg, wel moeilijk matchen of valt het mee? Driss

  1. zegt:

   Dat kan het wel zijn maar als stopkleur is het goed te doen, bij zwart past alles en opleuken met enkele roze getinte accessoires 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *