Fancy on the road zónder auto? Ga voor een cruiserbike!

Zien en gezien worden: tegenwoordig doen we er alles voor om goed voor de dag te komen. Vooral naar een feestje of een speciale gelegenheid is dit erg belangrijk. Het beeld dat je neerzet, bepaalt toch wel hoe anderen je zien. Dat vinden we als mens belangrijk. Jullie zullen het vast ook wel herkennen. Mooie kleding, make-up en prachtige sieraden, dat vindt toch iedere vrouw leuk? Enne…ermee showen is nóg leuker. Daarnaast zijn er nog vele accessoires waarmee je jouw outfit kunt opleuken en op straat shined. Tot zover op beautygebied. Maar ook in alledaagse momenten zoals in het verkeer, kun je er fancy uitzien. Wat ik hiermee bedoel, lees je in dit artikel.

Vele soorten fietsen

Het maakt niet uit welk type fiets je hebt. Op een fiets zie je er immers altijd mooier uit dan in de auto, althans hoe je eruit ziet is dan zichtbaarder. Als je jouw make-up en haar hebt gedaan, je mooiste jas aan hebt en  een prachtige jurk draagt met een goed paar hakken eronder dan wil je deze natuurlijk aan de buitenwereld laten zien. Wat is er dan beter als fietsen? Precies, niks! Pak je stadsfiets, e-bike, moederfiets of hybride fiets en laat de auto staan.

Fietsen in stijl

Ook doordeweeks, tijdens het halen van de boodschappen, wil je er natuurlijk stijlvol uitzien. Heb je er niet iedere dag zin in om een feestjurk en hoge hakken te dragen waarmee je kunt showen? Denk dan eens aan een gave fiets. Het aanbod in hippe transportfietsen ofwel cruiserbikes, is enorm. Kies een fiets in een felle kleur of een mooie combinatie van opvallende kleuren. Zo shine jij in het vervolg iedere dag op jouw fiets en kun je jouw boodschappen super makkelijk, veilig én in stijl vervoeren. Fancy on the road, op jouw nieuwe cruiserbike!

Ben je een fietser of ga je liever voor de auto?

Dit artikel is vanuit een samenwerking tot stand gekomen.

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *