Etos Black Opal collectie

Jaren kom ik bij verschillende Etos-filialen bij mij in de buurt om de nodige beautyproducten in te slaan. Maar pas geleden kwam ik via de website van Etos tot de ontdekking dat zij een make-upcollectie hebben speciaal voor de donkere huid, genaamd ‘Black Opal’. De reden dat ik hier pas achterkom is omdat deze collectie helaas niet in ieder filiaal verkrijgbaar is. Nu ik dus weet dat Etos producten voor de donkere huid heeft zou ik natuurlijk niet mezelf zijn als ik geen bezoekje bracht aan één van de filialen die deze collectie in het assortiment hebben. Het feit dat Etos een assortiment speciaal voor donkere huid heeft maakt mij al erg enthousiast.

Derhalve ben ik afgelopen week een kijkje gaan nemen om te ontdekken wat Etos zoal in dit ‘Black Opal’-assortiment heeft. En ik moet zeggen, het viel mij niet tegen. Ondanks dat de schap niet goed gevuld was, kon ik een goede indruk van de collectie krijgen. Deze ‘Black Opal’-collectie bestaat voornamelijk uit verschillende soorten foundations. Maar goed, dat is ook alleen maar logisch gezien een goede foundation de basis voor iedere make-up is. En dan is het belangrijk om zo veel mogelijk verschillende tintjes in je collectie op te nemen. Naast de vele foundations vind je in de Etos Black Opal-collectie onder andere lipsticks, mascara, lip definer, dual lipgloss en nagellak.

Black Opal is speciaal voor de donkere huid en behoort niet tot de budgetmerken maar is meer een middenklasse. De prijzen liggen zo tussen de € 6,95 voor lip – en eye definer en € 19,95 voor Total Coverage foundation.

Persoonlijk is deze Black Opal collectie van Etos niet aan mij besteed gezien ik geen foundationliefhebber ben. Voor foundationgebruikers met een donker huid is het zeker een aanrader om eens een bezoekje aan een Etos Black Opal filiaal te brengen. Met de verschillende kleurnuances vind je zeker wel eentje die bij jouw huidteint past. Erg jammer vind ik de presentatie van dit merk. Vergeleken met andere make-upmerken is de schap van de Black Opal erg slordig en vies doordat op vele plekken make-upvlekken te vinden zijn. Dat is natuurlijk niet representatief waardoor deze Black Opal geen goede indruk maakt. Dat is erg jammer en zou Etos hier wat aan moeten doen!

 Question: Ben jij bekend met deze Black Opal en heb je het weleens uitgeprobeerd?

2 reacties

  1. Mirella zegt:

    Ik ben dol op de producten van Black Opal, maar helaas heeft Etos maar een klein sellectie uit de Black Opal collectie. Wat ik erg jammer vind is dat Etos geen gezichtçréme in het assortiment heeft. En het zou inderdaad erg fijn zijn wanneer er meer aandacht aan het presenteren van de producten besteed werd, ik bedoel dat het wat netter uitziet.

  2. Chantal zegt:

    Leuk dat je ook aandacht aan cosmetica voor de donkere huid besteed. Misschien ook leuk om geregeld swatches van deze producten te maken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *