Essie Where’s my chauffeur?

Toen Essie eind 2012 met haar wintercollectie ‘Leading Lady’ uitkwam was Where’s my chauffeur de kleur die er voor mij direct uitsprong. Toch had ik deze destijds niet bemachtigd maar inmiddels is mijn nagellakstash met onder andere dit prachtig kleurtje uitgebreid. De collectie Leading Lady is een ode aan alle krachtige vrouwen en bestaat uit zes kleuren.Essie Where’s my chauffeur 1Essie Where’s my chauffeur 2Voor een wintercollectie is het heel apart dat er een kleur als deze tussen zit gezien Where’s my chauffeur meer een kleurtje voor een lente- of zomercollectie is. Voor een wintercollectie erg verfrissend dus.

Essie is één van mijn favoriete nagellakmerken. De nagellakken hebben in het algemeen een geweldige substantie en de kwasten brengen super makkelijk aan. Zo ook dit exemplaar.Essie Where’s my chauffeur 4Essie Where’s my chauffeur 3Essie Where’s my chauffeur is een mooi, fris, mintgroen lakje met een creamy finish dat fijn lakt. Het lakje neemt genoegen met twee laagjes en droogt ook lekker snel op. Haar glossy finish is prachtig! Als je het mij vraagt is dit een kleurtje dat het hele jaar door gedragen kan worden.

Ik ben fan van creamy lakken en draag ze het liefst ook zonder wat dan ook. Maar een creamy lakje kun je natuurlijk heel gemakkelijk met elke willekeurige glitterlak oppimpen.

Essie Where’s my chauffeur? Heeft een inhoud van 13,5 ml en is o.a via Beautyvoordeelshop.nl verkrijgbaar.

Door Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

19 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.