Essie Peach Side Babe & Essie Perfect Posture

De zomer is nu echt in het land. Wanneer de temperaturen de hoogte in gaan, wordt het tijd om onze nagels goed te verzorgen en ze te voorzien van een prachtige zomerse kleur. Essie heeft een aantal mooie zomerse kleuren in haar collectie. Ik test vandaag Peach Side Babe en Perfect Posture uit. Zorgen deze kleuren voor een zomerse kleur op je nagels?

Essie Peach Side Babe

Koraalroze is één van mijn favoriete nagellakkleuren en brengt me altijd in een zomerse stemming. Peach side babe van Essie heeft een typische zomerse koraalkleur. Kijk mee of deze koraalkleur even mooi op de nagels is als in het potje.

Een echte perzikkleur heeft de nagellak niet, het is eerder een koraalroze tint. De nagellak is redelijk dun, waardoor de eerste laag heel oneven wordt aangebracht op de nagels. Gelukkig maakt een tweede laag alles goed. Dit lakje droogt mooi egaal met een vaag matte finish. Een kleur die zeker vier dagen perfect op je nagels blijft zitten.

Essie Perfect Posture

Essie introduceerde een tijdje terug een reeks nagellakjes met een gellak effect. Deze nagellakjes zouden veel langer op je nagels blijven en minder snel afbrokkelen. Perfect Posture van Essie heeft dit gellak effect en daarnaast een prachtige babyblauwe kleur.

Perfect Posture heeft een lieve babyblauwe kleur. Twee lagen zijn nodig om de kleur volledig tot zijn recht te laten komen, maar zelfs met een laag krijg je al een egaal effect. Dankzij een gellak topcoat, krijgt de nagellak een prachtige glans over zich heen. Hierdoor blijft de nagellak een week goed op zijn plek zitten.

Dit tweetal nagellakjes van Essie weten me in zomerse sferen te brengen. De koraalroze tint heeft een vrolijke kleur en blijft vier dagen perfect op je nagels zitten. Jammer genoeg geeft de kleur strepen wanneer je het eerste laagje op je nagels aanbrengt. Gelukkig wordt de kleur mooier vanaf je meerdere lagen aanbrengt.
Perfect Posture heeft dan weer een lieve zachte babyblauwe kleur. Een kleur die me enorm weet te bekoren en vanaf de eerste laag meteen perfect op je nagels zit. Dankzij het gellak effect blijft de nagellak een week perfect op je nagels zitten. Wat een prachtige nagellakjes van Essie!

Groetjes,
Michaëla

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

  1. Vooral Peach Side Babe vind ik een mooie en zomerse kleur! Ik moet bekennen dat ik de laatste tijd alleen mijn teennagels heb gelakt en mijn handen elke keer heb overgeslagen, moet ik toch weer een keer gaan doen.

  2. Wat een heerlijke zomerse kleurtjes zeg! Dat peachy kleurtje is echt heel leuk. Die andere vind ik ook mooi en zakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *