Essie Just The Way You Arctic Review + Swatches

Voor de winter van 2018 introduceerde Essie hun seizoencollectie The Northern Lights, een collectie geïnspireerd door de prachtige uitzichten van het Noorderlicht. Essie The Northern Lights collectie bestaat uit zes lakken in een mix van creamy, metallic and shimmer finishes. Just The Way You Arctic is, uit deze collectie, mijn favoriet en kon ik onmogelijk laten liggen. Lees gauw verder en ontdek Essie Just The Way You Arctic.

Dat ik dol op creamy lakken ben hoef ik jullie, denk ik, niet meer te vertellen. Essie Just The Way You Arctic is dan ook een prachtige creamy lak dat mijn nagellak-hart gestolen heeft. Het is een lichtpaarse kleur met een grijze ondertoon. Een soort van modderige paars. Heel mooi en verfijnd. Je moet er van houden!

Essie Just The Way You Arctic heeft een prima formule en lakt heel fijn. Qua dekking zit je met twee laagjes goed, een dikke laag zou bij sommigen al voldoende zijn. Mijn persoonlijke voorkeur gaat altijd uit naar dunne laagjes.

Essie Just The Way You Arctic is een prachtige tint voor de wintermaanden maar ik zie mezelf dit kleurtje ook in andere seizoenen dragen. Wat mij betreft een kleurtje dat het gehele jaar door gedragen kan worden.

Heb jij uit deze collectie een favoriete kleur?

 

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *