Essie Jam n’Jelly

Tot voor kort was mijn collectie Essie-nagellakken op een hand te tellen en deze bestond grotendeels uit prachtige felle kleuren. Ik houd van roze nagellakjes en dat zie je in mijn stash dan ook heel goed terug. Sinds ik mijn webshop geopend heb is mijn persoonlijke stash onvermijdelijk gegroeid. En door de toevoeging van de Essie lakken is dit nog meer toegenomen. Ik ben helemaal weg de Essie-lakken. De lakjes van dit merk laten keer op keer mijn nail addict-hart sneller kloppen. Het liefst wil ik, zoals velen van ons, alle kleuren in mijn bezit hebben, maar dat zou nogal asociaal zijn, nietwaar?

Essie Jam n JellyEen prachtige kleur uit mijn (persoonlijke) collectie waar ik helemaal dol op ben is Essie Jam n’ Jelly; een warme fuchsiatint vol subtiele shimmers. Deze Essie Jam n’ Jelly is uit de professionele salonversie maar is ook verkrijgbaar in de drogisterijversie.

Essie Jam JellyEssie Jam n’ Jelly salonversie heeft goede pigmenten waardoor deze prima dekt met twee laagjes, en droogt lekker snel, zoals je van een Essie-nagellak mag verwachten. Het dunnere kwastje van de salonversie vind ik helemaal niet lastig om mee te lakken, maar kan voor sommigen wel even wennen zijn. Eenmaal gewend is het zeker wel fijn lakken.

Essie Jam n’ Jelly swatches Essie Jam n’ Jelly geswatchtEssie Jam n’ Jelly dekt goed met twee laagjes, maar een derde laagjes vind ik persoonlijk intenser en dus ook mooier. De lak blijft ook lekker lang op de nagels zitten; na vier dagen, zonder te chippen, heb ik het maar weggehaald om mijn nagels van een andere mooie kleur te voorzien.

Essie Jam n’ Jelly is een prachtige zomerse kleur die lekker opvalt. In een flesje zit 15 ml professionele salonlak en is voor € 9,49 bij beautyvoordeelshop.nl te koop. Naast Jam n’ Jelly vind je in mijn shop nog meer prachtige Essie-nagellakken.

Wat vind jij van deze Jam n’ Jelly lak?

15 reacties

 1. Wauw! Wat een prachtig kleurtje weer!

 2. erg mooi kleurtje 😀

 3. Wauw wat een uniek mooi kleurtje, en de finish is echt heel mooi! 🙂

 4. Die is mooi!

 5. zegt:

  Wat een mooi lakje (: Essie lakjes lijken me erg fijn.

 6. zegt:

  Wow wat een leuk lakje is dit zeg! mooi effect 🙂 mooi voor de lente en de zomer.

 7. Ik vind de kleur mooi maar de finish iets minder. Ik hou meer van een gewone glans finish.

 8. zegt:

  Wat een mooi zomers kleurtje!

 9. Wauw, mooi kleurtjee!!

 10. zegt:

  Erg mooi kleurtje, al hou ik persoonlijk meer van matte kleuren (als in: zonder parelmour/shimmers). Leuk dat je ze zelf ook verkoopt!

 11. Super mooi kleurtje! 🙂

 12. zegt:

  mooie kleur! wat heb je lange nagels zeg! :3

 13. Wauw wat een heerlijk mooie kleur!
  En mooie nagels heb je zeg 🙂

 14. Mooi kleurtje. En wat heb je mooie nagels!

 15. zegt:

  Oooh wauw wat een prachtige kleur!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *