Headlines, Nagels Essence Wave Goddess 01 Loose Your Heart On The Board, Essence Wave Goddess 02 Wave down the lime, Essence Wave Goddess 03 Have a break, Essence Wave Goddess limited edition, nagellak, nagellakken, nailpolish

Essence Wave Goddess limited edition nagellakken

Ik ben geen fan van de lakken van Essence en van hun limited edition-collectie raak ik ook al niet snel gefascineerd. Maar toen ik de beachy Wave collectie lakjes in de winkel tegenkwam werd ik ernaar getrokken. Zouden de kwaliteit van de lakken verbeterd zijn? En de kwasten? Zou ik ze nu wel lekker vind lakken?

essence wave goddess 2 essence wave goddess 3Essence Wave Goddess limited edition collection bevat 4 zomerse kleuren en ik nam er drie mee, die je beachy look helemaal af moeten maken.

essence wave goddess 401 Loose Your Heart On The Board; roze lakken doen het bij mij eigenlijk altijd wel goed. En ondanks dat ik al tientallen roze lakken heb, verschil in tinten zie ik (vreemd genoeg) nog steeds en geen enkel roze lakje in mijn stash is hetzelfde als een ander. Loose Your Heart On The Board is een prachtig dieproze kleurtje met een hoge dekking. Het lakje dekt na één laagje al goed maar voor mij is een tweede laagje wel een must omdat het kleurtje dan beter tot zijn recht komt. Het lakje heeft een creamy finish.

essence wave goddess 502 Wave down the limeLime is voor mij geen favoriete nagellakkleur maar ik moet zeggen dat dit kleurtje mij positief verrast heeft. Ik vind het kleurtje zeker iets hebben. Wave down the lime dekt net als haar voorganger met twee laagjes maar lakt wat lastiger vind ik. Het lakje zit vol mooie subtiele shimmers en is met het zonlicht erop nog mooier.

essence wave goddess 6Een beach-collectie moet natuurlijk een prachtig blauw lakje bevatten. 03 Have a break is een hemelsblauwe kleur met subtiele shimmers. Het lakje dekt wederom erg goed en doet je naar een tropische strand verlangen. Dit is een typische kleur waarbij je voor nagelverkleuring moet oppassen.

essence wave goddess 7Fan van de lakken van Essence ben ik helaas nog steeds niet. De dunne kwastjes vind ik niet fijn lakken, heb toch voorkeur voor wat dikkere kwasten merk ik. Ook wat betreft de substantie van de lakken ben ik niet tevreden maar voor de prijs van € 1,89 die we ervoor betalen mogen we eigenlijk niet klagen. De kleuren uit deze Wave Goddess-collectie vind ik daarentegen wel mooi. En een leuk detail is natuurlijk de bijpassende flexibele rubberen ring met opdruk.

Essence Wave Goddess-collectie ligt tot einde van de maand in de schappen en kost per stuk €1,89

Wat vind je van dit drietal en heb je zelf al een Wave Goddess lakje?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.