swatches Essence nail art nail colour³

Een leuke toevoeging aan het Essence-assortiment is de tweekleurige nail colour³. De Essence nail art nail colour³ is een twee-in-één-nagellak met twee tinten; normaal, en licht doorzichtig met gekleurde glinsters. En met de mogelijkheid om een unieke derde kleur te creëren. De twee tinten kunnen afzonderlijk opgebracht worden of over elkaar om een unieke nieuwe kleur te creëren. De tweekleurige nail colour³ is verkrijgbaar in zes varianten. Drie varianten heb ik mogen testen, namelijk de: 03 kiss on top of the rock met de doorzichtige dancing in the street, 04 walk in the park met de doorzichtige stop for an ice cream, 05 Boys are back in town met de doorzichtige it’s just a little crush.

Het uiterlijk van deze nail colour³ ziet er verfrissend uit, anders dan de standaard nagellakjes. Mede hierdoor zal het wellicht wel even wennen zijn om deze nagellakjes in gebruik te nemen. Wanneer je er eenmaal aangewend bent is het wel prettig vasthouden. De tweekleurige nail colour³ is goed dekkend en droogt snel, wat voor mij een pluspunt is aangezien ik weinig geduld heb om gelakte nagels goed te laten drogen. Deze colour³ heeft een hoge glanstextuur, zeker wanneer je beide tinten met elkaar combineert.

Behalve dat je de tinten van iedere colour³ kunt combineren is het natuurlijk ook leuk om de verschillende tinten van verschillende colour³-kleuren met elkaar te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld het glinstergedeelte van 05 (it’s just a little crush) met de 04 ( a walk in the park) combineren. Zo krijg je net dat beetje extra ‘apartheid’. Met de tweekleurige nail colour³ kun je eindeloos blijven combineren. Want je kunt natuurlijk ook het glinstergedeelte van iedere colour³ met een willekeurige kleur nagellak combineren. Zo creëer je een totaal andere look.

Ik heb hier, op de foto, de 48 meet me now! uit de colour & go quick drying nail polish-collectie op en eroverheen de 05 it’s just a little crush. Een verrassend mooi effect, een beetje een romige look. Erg mooi!

Mijn favoriet is toch wel de 05, maar ik ben wel benieuwd naar de 02 shopping trip in Soho.

De Essence nail art nail colour³-collectie is erg leuk om in huis te hebben. Met deze nagellakjes in huis zul je niet gauw uitgekeken zijn.

Question: Heb je deze colour³ al uitgeprobeerd en wat vind je ervan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *