essence en Catrice lipstick shoplog

Net zo als het voor bijvoorbeeld schoenen, tassen en kleding geldt, kan de moderne vrouw nooit, en dan bedoel ik dan ook echt nooit, teveel aan lipsticks hebben. De lipstickaanbod anno nu is immers enorm en wanneer je daarbij ook nog eens een blog bijhoudt is er geen reden meer te bedenken om dat ene nieuwe kleur in de schappen te laten liggen. In mijn geval hebben we het niet over dat ene kleurtje… maar over een dertiental nieuwe kleurtjes. Say what? Yip.. je leest het goed, maar liefst dertien stuks lipsticks shopte ik onlangs. Lees gauw verder en ontdekt welke lip kleurtjes ik aan mijn stash toegevoegd heb.

essence is een merk waar ik eigenlijk weinig naar omkijk tenzij het om haar assortiment lipsticks gaat. Daar ben ik dan wel weer fan van. Niet allen is een van mijn favoriete lipstickkleur van dit merk, maar ook weten zij mij steeds maar weer met hun aanbod nieuwsgierig te maken. Zo nieuwsgierig dus dat ik eerder deze maand vijf lipsticks uit de this is me collectie kocht. Ik ben heel benieuwd naar deze trend editie semi-matte lipsticks. Ze beloven namelijk een hoge dekking en moeten als een veertje op je lippen aanvoelen, zo zacht dus. We zullen het nog zien…
Verder kocht ik twee kleurtjes uit de ultra last instant colour lijn:07 undress my lips en 20 rich mahogany

Van de IcoNails nagellakken van Catrice ben ik fan en hun lipsticks doen het bij mij in het algemeen ook wel goed. Een nieuw lijn vraagt (vanzelfsprekend) om uitgeprobeerd te worden, dus kocht ik een viertal kleurtjes uit de Power Plumping Gel Lipstick lijn. Deze lijn beloofd lippen om te kussen: ze verzachten de lippen en geven ze zichtbaar meer volume. We gaan het testen!
Naast de Power Plumping Gel Lipsticks nam ik ook een kleurtje uit de ultimate matt lijn mee: 050 Taupeless In Love. Een kleurtje waar ik nu al fan van ben. En een kleurtje uit de Generation Matt liquid lipstick: 100 Llama Pooh.

Dit was het dan weer voor deze lipstick shoplog. Reviews volgen uiteraard nog.

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

1 reactie

  1. zegt:

    de Power Plumping Gel Lipstick heb ik ook en bevalt goed. ik ben ook groot fan van de nieuwste Catrice lipstick: de demi matte

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *