swatches Essence colour & go quick drying nail polish

Goed verzorgde nagels vinden wij vrouwen belangrijk en de juiste nagellak draagt daar ook zeker aan bij. Het liefst dragen wij bij iedere outfit een passende kleur nagellak. Essence is zich daar ook bewust van en heeft haar collectie colour & go quick drying nail polish uitgebreid met wel 14 nieuwe kleuren. De colour & go quick drying nail polish-collectie bestaat nu maar liefst uit 55 intense kleuren. De kleuren uit deze collectie zijn lekker fel en vrolijk. Maar ook voor de dames die meer van natureltinten houden, zijn er genoeg keuzes. Ook voor jou zit er ongeacht je smaak een hip kleurtje tussen.

Uit deze collectie testte ik de nummers: 05 sweet as candy, 46 wake up!, 48 meet me now! en 95 wanna be your sunshine. Zowel vrolijke, zomerse kleuren als het naturelkleurtje. Met veel kleuren uit de colour & go quick drying nail polish collectie van Essence was het liefde op het eerste gezicht. En het mooiste is nog dat de liefde wederzijds is, want met dit budgetproduct van Essence kun je blijven variëren.

De 05 sweet as Candy valt bij mij ook in de smaak. Een prachtig zachtroze nagellak met een softe finish waar ik helemaal vrolijk van word. Deze Sweet as Candy heeft wel minimaal drie laagjes nodig voor het mooiste resultaat. Maar dan heb je ook prachtig babyroze nagels met een mooie glans.

De 48 meet me now! is ook helemaal mijn ding. Deze is opvallend maar toch ook rustig van kleur. Zeker niet wat ik ervan verwacht had. Met mijn donkere huidskleur had ik niet verwacht dat deze bij mij zou staan. De 48 meet me now! heeft een goede dekking en een subtiele glanstextuur waar ik helemaal dol op ben.

Wanneer je op een zonnige dag lekker wilt opvallen is de 95 wanna be your sunshine of de 46 wake up!, een prima keuze. Beiden toch wel meer knallende kleurtjes die, als je ervan houdt, ook prima in je Beauty stash passen.

Bij alle kleuren is het raadzaam meerdere lagen aan te brengen voor het beste resultaat.

De colour & go quick drying nail polish-collectievan Essence is een fijn budgetproduct waar je helemaal happy van wordt! En is onder ander te koop bij Kruitvat.

Question: Welke kleuren uit de colour & go collectie heb je al?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *