Een veilig jaarwisseling!

Het is zover, laatste dag van het jaar. Na vandaag is 2012 verleden tijd en verwelkomen we het nieuwe jaar 2013. Ik weet dat je dit uit alle hoeken hoort, maar wat is dit jaar voorbij gevlogen! 2012 was voor mij geen slechte jaar geweest maar van 2013 wil ik een nog betere jaar van maken, een succesvol jaar welteverstaan. 2012 was voor mij een jaar van enorme groei, ik heb het afgelopen jaar veel geleerd en hoop in het nieuwe jaar hier mijn voordeel uit te halen.  Ik ga positief het nieuwe jaar in en de goede voornemens zijn zo goed als af.  Voor 2013 wil ik mijn zakelijke kwaliteiten nog meer optimaliseren, van beautyvoordeelshop.nl een goeddraaiende shop maken en nog veel meer bloggen. En in mijn prive leven is er ook de nodige voornemens gemaakt zoals nog meer leuks met het gezin ondernemen en eind van het jaar op vakantie in Nigeria. Maar ook beter naar mijn lichaam luisteren en indien nodig toch echt een bezoekje aan de huisarts brengen. Ik ben namelijk geen fan van artsen bezoeken en ziekenhuizen.

21 december was volgens sommige mensen de datum dat de aarde zou vergaan, nou gelukkig is dat niet gebeurd. Voor mij is 21 december wel een keerpunt geweest, op deze datum ben ik dan ook met mijn doelen voor 2013 begonnen. Het zijn er uiteindelijk best wel veel geworden, maar waar een wil is, is er altijd een weg toch?

Hopelijk wordt 2013 een jaar met veel liefde, vreugde, gezondheid en veel voortgang.

Ik wens iedereen een veilig jaarwisseling!!!!

Heb jij jouw goede voornemens al gemaakt?

4 reacties

  1. Cindy zegt:

    dat we nog maar veel met elkaar te maken krijgen 2013

    1. Daar ga ik natuulijk wel gewoon van uit 🙂 We zijn pas bij het begin van een goede vriendschap 🙂

  2. Ik wens je een succesvol 2013 toe, maar vooral met veel geluk! 🙂 Fijne jaarwisseling!

    1. Thanx!! Jij ook een succesvolle jaar met veel geluk, liefde en gezondheid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *