Een kijkje in de kamer van: Shannen

Hoera! Een nieuw rubriek op beautytopia is geboren; namelijk een kijkje in de kamer van.. waar we kamers van lezeressen laten zien. Ik mag vandaag de kick-off doen, vandaag laat ik jullie namelijk mijn kamer zien.

Nou, ik ben 18 jaar nog altijd een tiener en dat straalt mijn kamer ook wel uit. Ik heb een klein maar fijn kamertje maar net genoeg om mijn ding te kunnen doen. Ook mijn lievelingshobby’s komen sterk naar voren, en op deze manier leren jullie mij net iets beter kennen, en is het ook een kans om wat meer inspiratie van elkaar te krijgen!

slaapkamer shannen 1Dus, zo ziet mijn kamer er uit als je naar binnen kijkt vanaf de hal. Ik woon nog bij mijn ouders voor degene die het niet wisten. Ik heb mijn kamer niet speciaal opgeruimd voor jullie, omdat ik vind dat ik niet hoef weg te ‘stoppen’ wie ik ben. Dus, zo staan onder andere mijn kappers spullen gewoon in het zicht! Rechts zie je mijn bed, nachtkastje waar mijn camera momenteel op laad, mijn gitaren rek met gitaren, verder naar links mijn bureau en tegelijk kaptafel en werk plekje, en je kunt nog net links van de deur mijn kledingkasten zien.

slaapkamer shannenMijn bed is afkomstig van de Ikea, ik weet niet precies welk model dit is, en ik geloof ook niet dat ze hem nog verkopen. Maar negen van de tien keer als je een serie kijkt en je ziet een bed, is het dit model. Ook ligt er een dekbedovertrek van de Ikea op, en twee kussens met kussenhoezen van de Action. Ook hangt er een bordje met “Sleep well with a nice dream” wat een geruste gezegde is wat me iedere avond bij staat. Ook heb ik een mooie paars-roze dromenvanger die ik gekregen heb van mijn vriend omdat ik er graag een wou, en op mijn nacht kastje staan een foto lijstje met een foto van mijn vriend en mij, een nachtlampje en een knuffeltje.

slaapkamer shannen 3Dan mijn grote trots, mijn gitarenrek die mijn vader zelf voor me gemaakt heeft, met 1 spaanse gitaar, 1 semi acoustische western gitaar, 1 ukulele, en ik heb nog een ukulele maar die bevind zich momenteel nog in zijn tas. Ook staan op mijn gitarenrek mijn lievelings boeken, mijn radio, en bovenop twee rieten bakjes met verzorgingsproducten zoals bodybutters. Ook zie je lekker nonchalant mijn kappers spullen in de kappersbond-tas zitten. Oh, en de cute panda is van de Ikea!

slaapkamer shannen 4Hier een betere kijk op mijn lievelingsboeken; Twilight, Harry Potter, The Hunger Games, en The Vampire Diaries. De laatste tijd ben ik wat meer van het digitaal lezen van boeken, en mijn lievelingsboek momenteel is Divergent, waar ook de film prachtig van is! Ook staan er wat CD’S en DVD’S.

slaapkamer shannen 5Dan, hebben we mijn bureau/werkplek/kaptafel/hoe-je-het-noemen-wil-plekje. Dit bureau is gemaakt door mijn vader, hij is bijna net zo breed als mijn kamer ( ik geloof dat mijn bureau 3 meter breed is en mijn kamer 4.. but don’t blame me if I’m wrong!) En dit plekje is ideaal om beautyfoto’s te maken omdat ik hier recht voor het raam zit, waar natuurlijk daglicht door heen komt. Dit is het licht wat het fijnste is bij productfoto’s en beautyfoto’s. Zoals je zien staan er ook mijn kwasten, dagelijkse beautyspulletjes in het ladebakje, en nog wat gezichtsproducten op mijn bureau. De rest van mijn make-up stash zit in een lade onder mijn bureau, die bewaar ik in een Helmer. ( was je al opgevallen dat als je hard Ikea roept in mijn kamer, alles naar beneden valt? Hihi) Vinden jullie het leuk om een artikel te zien over mijn beauty stash?

slaapkamer shannen 2Dan hebben we ook nog mijn nieuwe mooie kasten van de Ikea die functioneren als mijn kledingkast. Daar bovenop bewaar ik wat leuke spulletjes, zoals een boek van Bobbi Brown, parfums, een kaarsje en wat ringen. Momenteel luister ik ook naar de DVD van The Script die aan staat, dit mijn lievelingsbandje!

Wat vinden jullie van mijn kamer? Ik vind hem klein maar fijn, en ik kan er in doen wat ik wil doen. Mijn gitaren en make-up zijn mijn grote liefde en hobby en die komen hier duidelijk naar voren.

 

Ben jij ook trots op jouw kamer/woning en vind je het leuk deze te showen? Dat kan! Stuur ons een mailtje via info(at)beautytopia.nl en dan zie je vanzelf jouw kamer/woning online verschijnen. 

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

8 reacties

 1. Leuk artikel!

 2. zegt:

  Heel erg leuk om te zien!

 3. zegt:

  Mooie kamer, leuk met de gitaren en het barok behang 🙂

 4. Wat een leuke kamer heb je 🙂

 5. zegt:

  Oooh ik vind het altijd zo leuk om een kijkje te nemen in de kamer van iemand anders! Wat een superleuke kamer! 😀 ♥

 6. Leuk om zo een kamer te zien van een andere 18 jarige 🙂

 7. zegt:

  Mooie kamer zeg, echt leuk! 😀

 8. zegt:

  Hele leuke kamer heb je Shannen! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *